Libnet.ro
UNICEF

16:30

FOTO. Traian Basescu, discutii cu Barack Obama la SUMMIT-ul NATO

România Liberă România Liberă,
FOTO. Traian Basescu, discutii cu Barack Obama la SUMMIT-ul NATO

Presedintele Traian Basescu a avut o discutie scurta cu presedintele american Barack Obama, cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, precum si cu David Cameron, premierul Marii Brla Summit-ul NATO din Tara Galilor. stire in curs de actualizare . continuă pe România Liberă

Traian Basescu, discutii cu Barack Obama la SUMMIT-ul NATO

Presedintele Traian Basescu a avut o discutie scurta cu presedintele american Barack Obama, cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, precum si cu David Cameron, premierul Marii Brla Summit-ul NATO din Tara Galilor. stire in curs de actualizare .

SUMMIT NATO Traian Basescu, discutii cu Barack Obama, Angela Merkel si David Cameron - FOTO

Presedintele Traian Basescu a avut o discutie scurta cu presedintele american Barack Obama, cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, precum si cu David Cameron, premierul Marii Brla Summit-ul NATO din Tara Galilor. stire in curs de actualizare .

Traian Basescu, discutii cu Obama, Merkel si Cameron la summitul NATO. Vezi FOTO

Summitul NATO de la Newport, in Marea Britanie, continua vineri cu o noua runda de discutii, evenimentul reunind peste 60 de lideri si 4. 000 de delegati pe fondul unor masuri de securitate stricte.

FOTO Traian Basescu: OMV Austria ne va fi partener atat timp cat interesul Romaniei e servit cu prioritate

Traian Basescu a declarat ca, potrivit relatarilor presei, OMV Austria pare a lansa politici care nu sunt in favoarea statului roman.

Basescu, discutii cu Obama, Merkel, Cameron, la summit-ul NATO [FOTO]

Presedintele Traian Basescu a avut, vineri dimineata, intr-un cadru informal, in marja summit-ului NATO, discutii cu presedintele SUA, Barack Obama, cancelarul german Angela Merkel si premierul britanic David Cameron.

Traian Basescu, la finalul summit-ului NATO: Toate obiectivele au fost atinse. Romania va gazdui un comandament NATO, centru de antrenament naval la Marea Neagra si va fi natiune-cadru pentru siguranta cibernetica a Ucrainei

Presedintele Traian Basescu a declarat, la finalul summit-ului NATO, ca toate obiective tarii noastre au fost atinse. Astfel, Romania va gazdui un comandament NATO, SUA au propus crearea unui centru de antrenament si exercitii navale la Marea Neagra iar tara noastra va fi natiune-cadru pentru siguranta cibernetica a Ucrainei. In plus, Marea Neagra e evidentiata in documentele finale ale summitului ca avand o importanta deosebita pentru securitatea euro-atlantica. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT si VIDEO declaratiile sefului statului.

Traian Basescu a discutat cu presedintele SUA, Barack Obama, la summitul NATO

Presedintele Romaniei Traian Basescu participa vineri la a doua zi a summituluiNATOdin Tara Galilor, avand ocazia sa discute cateva minute cu omologul sau american Barack Obama. O fotografie a fost.

Traian Basescu participa la Summit-ul NATO din Tara Galilor (VIDEO)

Presedintele Romaniei Traian Basescu se afla joi in Newport, Tara Galilor, fiind primit la summit-ul NATO de secretarul general al Aliantei, Anders FoghRasmussen, dar si de premierul britanic David Cameron.

Summit NATO: Barack Obama a sosit in Marea Britanie, pentru a participa la summit

Presedintele american Barack Obama a sosit miercuri seara in Marea Britanie, pentru a participa la summitul NATO, care va avea loc joi si vineri la Newport, in Tara Galilor, relateaza AFP. Summitul NATO se va deschide joi, la Newport, intr-un context de tensiuni cu Rusia din cauza crizei ucrainene si pe fondul unor temeri de izbucnire a unui razboi la scara mare.

SUMMIT NATO Traian Basescu a ajuns in Marea Britanie. Programul primei zile - VIDEO FOTO

Din delegatia oficiala a presedintelui Traian Basescu fac parte ministrul Apararii, Mircea Dusa, seful Statului Major General, general-locotenent Stefan Danila, secretarul de stat in MAE Bogdan Aurescu, consilierul prezidential Iulian Chifu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )