Libnet.ro
UNICEF

12:30

FOTO Victor Ponta: Candidez la presedintie daca ma sustine si Tulcea

Adevărul Adevărul,
FOTO Victor Ponta: Candidez la presedintie daca ma sustine si Tulcea

Prezent la Babadag la o serbare campeneasca, premierul a spus ca nu candideaza la presedintie decat daca este sustinut si de tulceni. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Candidez la presedintie daca ma sustine si Tulcea

Prezent la Babadag la o serbare campeneasca, premierul a spus ca nu candideaza la presedintie decat daca este sustinut si de tulceni.

FOTO Victor Ponta si Liviu Dragnea au lansat in Bacau candidatii PSD-PC-UNPR pentru alegerile europarlamentare

Ieri, la Teatrul de Vara Radu Beligan din municipul Bacau a avut loc lansarea candidatilor Aliantei PSD-PC-UNPR, in prezenta premierului Victor Ponta dar si a altor ministri sau alesi din Parlamentul Romaniei. La eveniment au luat parte peste 1300 de persoane, primari, consilieri locali sau politicieni cu functii in structurile locale si centrale.

VIDEO Victor Ponta: Nu candidez la functia de presedinte decat daca ma sustine si Prahova

Premierul Victor Ponta a fost vineri seara in Prahova, in localitatile Paulesti si Ploiesti, la doua lansari ale candidatilor aliantei PSD-PC-UNPR la alegerile europarlamentare. Ponta le-a spus delegatilor de la conferinte ca va candida la functia de presedinte daca va avea si sprijinul Prahovei.

Victor Ponta: Aportul investitorilor privati in Portul Constanta va fi de pana la 35%

Premierul Victor Ponta a declarat joi, la Tulcea, ca sustine scoaterea la bursa a 15% din actiunile Portului Constanta, astfel incat aportul investitiilor private sa ajunga la o treime, celelalte doua urmand sa ramana la autoritatea locala si la Guvern, informeaza Agerpres.

De 1 Mai, premierul Victor Ponta va vizita Dobrogea

Dupa o vizita fulger pe litoral, Victor Ponta va ajunge in Tulcea. Aici, va vizita spitalul, apoi se va indrepta spre Babadag, la o serbare campeneasca.

FOTO VIDEO Elena Udrea, in campanie electorala la Bacau: Mitocaniile lui Victor Ponta sunt regula

Razboi al declaratiilor in toata regula intre Elena Udrea si Victor Ponta. Premierul a facut cateva afirmatii pe tema sloganului Partidului Miscarea Populara, care au deranjat-o la culme pe Elena Udrea. Astazi, tot in Bacau, Elena Udrea a spus despre premier ca este nesimtit si ca mitocaniile lui Victor Ponta sunt regula.

Victor Ponta contrazice si evidenta si sustine ca este o minciuna folosirea de poze din Belarus si Polonia in campania PSD Mandri ca suntem romani

Premierul Victor Ponta a calificat drept o minciuna informatia legata despre folosirea, de catre PSD, a unor poze din Belarus si din Polonia in cadrul campaniei electorale Mandri ca suntem romani.

Cum vede Victor Ponta problema trenurilor prea late de la Metrorex

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, intrebat despre faptul ca s-au cumparat garnituri de metrou care nu ar incapea in statii, ca, daca Metrorex va cere, o sa se faca o verificare si vor fi sesizate toate institutiile statului pentru a-i trage la.

Victor Ponta da noi asigurari ca Portul Constanta se va lista pe bursa

Premierul Victor Ponta a spus, joi, la Constanta, ca procedura de transfer a actiunilor Portului Constanta catre Consiliul Local va continua, chiar daca exista riscul sa se supere anumite persoane, el sustinand ca portul se va dezvolta mai.

Victor Ponta: Traian Basescu ne ataca cu parasute. Nu exista insulta mai mare pentru o femeie decat sa o dai exemplu pe Elena Udrea

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca Traian Basescu ataca cu parasute, in timp ce PSD are piloti, la o zi dupa ce Elena Udrea a sarit cu parasuta de la 4. 000 de metri. Intr-un discurs sustinut in fata Tineretului Social Democrat, Ponta a afirmat ca cea mai mare insulta pentru o femeie este sa o dai drept exemplu pe Elena Udrea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )