Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cum vede Victor Ponta problema trenurilor prea late de la Metrorex

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum vede Victor Ponta problema trenurilor prea late de la Metrorex

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, intrebat despre faptul ca s-au cumparat garnituri de metrou care nu ar incapea in statii, ca, daca Metrorex va cere, o sa se faca o verificare si vor fi sesizate toate institutiile statului pentru a-i trage la. continuă pe Wall-Street Ro

Metrorex a cumparat metrouri prea late. Statiile vor trebui modificate

Sindicalistii de la metrou spun ca Metrorex a platit circa 98 milioane euro pe trenuri prea late, ce impun modificari in 14 statii de pe Magistrala 2.

FOTO VIDEO Elena Udrea, in campanie electorala la Bacau: Mitocaniile lui Victor Ponta sunt regula

Razboi al declaratiilor in toata regula intre Elena Udrea si Victor Ponta. Premierul a facut cateva afirmatii pe tema sloganului Partidului Miscarea Populara, care au deranjat-o la culme pe Elena Udrea. Astazi, tot in Bacau, Elena Udrea a spus despre premier ca este nesimtit si ca mitocaniile lui Victor Ponta sunt regula.

VIDEO Victor Ponta: Nu candidez la functia de presedinte decat daca ma sustine si Prahova

Premierul Victor Ponta a fost vineri seara in Prahova, in localitatile Paulesti si Ploiesti, la doua lansari ale candidatilor aliantei PSD-PC-UNPR la alegerile europarlamentare. Ponta le-a spus delegatilor de la conferinte ca va candida la functia de presedinte daca va avea si sprijinul Prahovei.

Victor Ponta: Traian Basescu ne ataca cu parasute. Nu exista insulta mai mare pentru o femeie decat sa o dai exemplu pe Elena Udrea

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca Traian Basescu ataca cu parasute, in timp ce PSD are piloti, la o zi dupa ce Elena Udrea a sarit cu parasuta de la 4. 000 de metri. Intr-un discurs sustinut in fata Tineretului Social Democrat, Ponta a afirmat ca cea mai mare insulta pentru o femeie este sa o dai drept exemplu pe Elena Udrea.

Victor Ponta, despre majorarea participatiei primariei la Portul Constanta: Absolut logic / Basescu: Marele barcagiu Ponta s-a dus la mare sa manance Mazare, sa-i dea portul

Premierul Victor Ponta a afirmat joi ca este absolut logic ca locuitorii din Constanta sa aiba un cuvant de spus, o participare in administrarea Portului, dupa ce a inaugurat, alaturi de Radu Mazare si Liviu Dragnea, o pasarela in statiunea Mamaia.

VIDEO Victor Ponta a primit un echipament al echipei nationale de polo: Nu-l probez acum, ci la inundatii!

Premierul Victor Ponta i-a primit, la Guvern, pe membrii echipei nationale de polo pe apa calificata la Campionatul European si le-a urat sa obtina un loc cat mai bun la competitie. Ponta a primit din partea acestora un echipament de polo, dar a spus ca nu il va proba acum, ci la inundatii, transmite Mediafax.

Victor Ponta: Anul acesta incepem autostrada Comarnic - Brasov. Premierul anuntase initial ca lucrarile demareaza in aprilie

Premierul Victor Ponta a anuntat, vineri, la Ploiesti ca anul acesta va incepe constructia tronsonului de autostrada Comarnic - Brasov. Anul acesta vreau sa-mi tin cuvantul fata de Mircea Cosma.

Victor Ponta, despre pozele din Belarus si Polonia in campania PSD Mandri ca suntem romani: O minciuna, bineinteles

Premierul Victor Ponta a calificat drept o minciuna informatia legata despre folosirea, de catre PSD, a unor poze din Belarus si din Polonia in cadrul campaniei electorale Mandri ca suntem romani.

Victor Ponta contrazice si evidenta si sustine ca este o minciuna folosirea de poze din Belarus si Polonia in campania PSD Mandri ca suntem romani

Premierul Victor Ponta a calificat drept o minciuna informatia legata despre folosirea, de catre PSD, a unor poze din Belarus si din Polonia in cadrul campaniei electorale Mandri ca suntem romani.

Victor Ponta: Aportul investitorilor privati in Portul Constanta va fi de pana la 35%

Premierul Victor Ponta a declarat joi, la Tulcea, ca sustine scoaterea la bursa a 15% din actiunile Portului Constanta, astfel incat aportul investitiilor private sa ajunga la o treime, celelalte doua urmand sa ramana la autoritatea locala si la Guvern, informeaza Agerpres.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )