Libnet.ro
UNICEF

09:15

FOTO VIDEO Atentat sangeros la Nairobi: 20 morti si zeci de raniti, intr-un centru comercial

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Atentat sangeros la Nairobi: 20 morti si zeci de raniti, intr-un centru comercial

Un sangeros atac soldat cu 15 morti si zeci de raniti s-a produs astazi in capitala Kenyei, Narobi, dupa ce trei barbati inarmati cu mitraliere au deschis focul asupra oamenilor aflati la intr-un centru comercial, dintr-o zona selecta a orasului, relateaza agentiile de presa internationale. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Atentat sangeros la Nairobi: 39 de morti si sute de raniti, intr-un centru comercial

Un sangeros atac soldat cu 39 morti si sute de raniti s-a produs astazi in capitala Kenyei, Narobi, dupa ce trei barbati inarmati cu mitraliere au deschis focul asupra oamenilor aflati la intr-un centru comercial, dintr-o zona selecta a orasului, relateaza agentiile de presa internationale.

FOTO Atentat sangeros la Nairobi: 20 morti si zeci de raniti, intr-un centru comercial

Un sangeros atac soldat cu 15 morti si zeci de raniti s-a produs astazi in capitala Kenyei, Narobi, dupa ce trei barbati inarmati cu mitraliere au deschis focul asupra oamenilor aflati la intr-un centru comercial, dintr-o zona selecta a orasului, relateaza agentiile de presa internationale.

Atentat sangeros la Nairobi: 15 morti si zeci de raniti, intr-un centru comercial

Un sangeros atac soldat cu 15 morti si zeci de raniti s-a produs astazi in capitala Kenyei, Narobi, dupa ce trei barbati inarmati cu mitraliere au deschis focul asupra oamenilor aflati la intr-un centru comercial, dintr-o zona selecta a orasului, relateaza agentiile de presa internationale.

FOTO VIDEO Demonstratie de soimarit, arta vanatorii cu pasari de prada dresate

Participantii la congresul Asociatiei generale a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi din Romania au participat la o demonstratie de soimarit. Evenimentul a avut loc vineri, 20 septembrie, in Cetatea Alba Iulia. Vanatoare cu pasari de prada dresate este interzisa prin lege in Romania.

Atentat sangeros asupra unui centru comercial din Nairobi, Kenya: Cel putin 30 de morti, mai multi americani raniti. Atacul, revendicat de islamistii somalezi Shebab

Cel putin 30 de persoane au fost ucise sambata intr-un atac comis asupra unui centru comercial din Nairobi, capitala Kenyei, de catre un comando inarmat, informeaza Mediafax, citand AFP. Islamistii somalezi Shebab, care au legaturi cu Al-Qaida, au revendicat, sambata seara, pe contul lor de Twitter atacul impotriva centrului comercial din Nairobi.

FOTO VIDEO Greseli de productie in filmele celebre de la Hollywood

Practic, toate filmele, chiar si acelea care au fost catalogate drept un succes, pot sa aiba erori sau inexactitati in derularea scenelor. in majoritatea cazurilor, aceste greseli trec neobservate de catre public, dar nu si de criticii de film care isi arata nemultumirea fata de greselile flagrante care au scapat procesului de editare.

FOTO VIDEO O mama din Marea Britanie dezaproba interzicerea concursurilor de frumusete pentru minori

Controverse in industria frumusetii. Dupa ce zilele trecute senatul francez a adoptat un proiect legislativ care interzice concursurile de miss pentru fetele sub 16 ani, o mama din Marea Britanie a iesit la rampa pentru a contesta decizia autoritatilor. Femeia sustine ca, de fapt, aceste competitii cresc increderea in sine a copiilor si le dezvolta creativitatea.

FOTO VIDEO iPhone-mania s-a dezlantuit. Telefonul auriu provoaca drame si rugaminti in social media

Apple nu este prima in clasamentele de vanzari la telefoane, dar sigur stie sa-si atraga fanii. Vanzarile pentru noile telefoane, iPhone 5S si iPhone 5C au incpeut sau sunt pe cale sa inceapa in magazinele din cateva tari selectate, iar fanii au innebunit.

FOTO VIDEO La Tulcea incepe spectacolul celor mai puternice motoare

Liniute legale in acest week-end in judetul Tulcea: pe pista aeroportului de la Mihail Kogalniceanu sunt asteptate masini de curse si piloti din intreaga tara, dar si de peste hotare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )