Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO + VIDEO. Atentat sinucigas la Kabul. Cel putin 24 de persoane au murit, peste 40 au fost ranite

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. Atentat sinucigas la Kabul. Cel putin 24 de persoane au murit, peste 40 au fost ranite

Cel putin 24 de persoane au murit, iar alte 42 au fost ranite, duminica, intr-un atac sinucigas care a avut loc intr-un cartier cu populatie majoritar siita din Kabul. continuă pe România Liberă

FOTO + VIDEO. Atentat sinucigas la Kabul. Cel putin 35 de persoane au murit, peste 40 au fost ranite

Cel putin 24 de persoane au murit, iar alte 42 au fost ranite, duminica, intr-un atac sinucigas care a avut loc intr-un cartier cu populatie majoritar siita din Kabul.

Nou atentat in Afganistan. Cel putin 24 de persoane au murit

Cel putin 24 de persoane si-au pierdut viata, iar 42 au fost ranite in explozia unui vehicul capcana intr-un cartier din vestul capitalei afgane Kabul, luni dimineata, in apropierea.

Cel putin 24 de morti si 42 de raniti intr-un atentat sinucigas la Kabul

Cel putin 24 de oameni au murit, iar alti 42 au fost raniti intr-un atentat sinucigas care a avut loc intr-un cartier cu populatie majoritar siita din capitala Afganistanului, Kabul, relateaza La Repubblica.

UPDATE Cel putin 35 de morti si zeci de raniti intr-un atentat sinucigas la Kabul

Cel putin 35 de persoane au murit, iar cateva zeci au fost ranite intr-un atentat sinucigas care a avut loc intr-un cartier cu populatie majoritar siita din capitala Afganistanului, Kabul, relateaza La Repubblica.

Nou atentat in Afganistan. Cel putin opt persoane au murit

Cel putin zece persoane si-au pierdut viata in explozia unui vehicul capcana luni dimineata intr-un cartier majoritar siit din partea de vest a capitalei afgane Kabul, potrivit unui responsabil al.

Un numar de 24 de morti si 42 de raniti intr-un atentat sinucigas la Kabul

Un numar 24 de oameni au murit, iar alti 42 au fost raniti intr-un atentat sinucigas care a avut loc intr-un cartier cu populatie majoritar siita din capitala Afganistanului, Kabul, potrivit Reuters.

Atentat sinucigas. 16 oameni au murit. Imagini socante cu atacul - VIDEO

Un numar de 16 persoane, printre care se numara in special politisti, si-au pierdut viata luni dupa-amiaza in urma unui atentat sinucigas din localitatea Lahore. De asemenea, explozia a pus capat unei perioade de.

ATENTAT sinucigas in Pakistan soldat cu 16 morti

Saisprezece persoane si-au pierdut viata luni dupa-amiza intr-un atentat sinucigas produs in localitatea pakistaneza Lahore, potrivit Stirile Pro TV. Potrivit autoritatilor din Pakistan,.

Atac cu drujba in Elvetia. Cel putin cinci persoane au fost ranite

Cel putin cinci persoane au fost ranite, doua dintre ele grav in orasul elvetian Schaffhausen, dupa ce un barbat inarmat cu o drujba a intrat in multime, a anuntat politia elvetiana.

FOTO VIDEO O noua poluare pe raul Aries cu steril din barajul de la Valea Sesei

O noua poluare accidentala s-a inregistrat in ultimele doua zile pe raul Aries, in Muntii Apuseni. Avand in vedere culoarea apei cel mai probabil sursa poluarii provine de la barajul de la Valea Sesei administrat de compania miniera Cupru Min SA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )