Libnet.ro
UNICEF

22:15

FOTO VIDEO Avantul Barsana spera la victorie: is 11 oameni ca si noi, cu horinca ii dovedim

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Avantul Barsana spera la victorie: is 11 oameni ca si noi, cu horinca ii dovedim

Avantul Barsana, locul 5 in Liga a patra din Maramures, isi face curaj inaintea cel mai important meci din istoria echipei, saisprezecimile de finala cu Steaua. continuă pe Adevărul

VIDEO FOTO Avantul Barsana spera la victorie: is 11 oameni ca si noi, cu horinca ii dovedim

Avantul Barsana, locul 5 in Liga a patra din Maramures, isi face curaj inaintea cel mai important meci din istoria echipei, saisprezecimile de finala cu Steaua.

Reghecampf anunta opt titulari noi cu Avantul Barsana

Schimbari masive in primul 11 al echipei Steaua Bucuresti pentru meciul cu Avantul Barsana din Liga 4, meci care se va disputa joi seara pe terenul din comuna Berceni.

Pregatiri pentru campioana: Avantul Barsana si-a amanat un meci inaintea intalnirii cu Steaua, din Cupa Romaniei

Steaua disputa joi meciul din 16-imile Cupei Romaniei, cand ros-albastrii vor intalni Avantul Barsana, echipa care se pregateste intens pentru competitie.

11 oameni au murit degeaba striviti de tren la Iasi. CFR-ul decreteaza: Nu instalam bariere, iar soferii continua sa incalce flagrant regulile la calea ferata

In ciuda impactului emotional major starnit de moartea celor 11 pasageri ai autoturismului prins de tren la trecerea cu calea ferata in urma cu doua saptamani, nimeni n-a invatat nimic din aceasta lectie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )