Libnet.ro
UNICEF

14:15

FOTO + VIDEO. Franta: 13 persoane au murit, alte sase au fost ranite intr-un incendiu la Rouen

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. Franta: 13 persoane au murit, alte sase au fost ranite intr-un incendiu la Rouen

Cel putin 13 persoane au murit, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce un incendiu a izbucnit in barul Cuba Libre din orasul francez Rouen, informeaza publicatia Paris-Normandie. continuă pe România Liberă

FOTO + VIDEO. Londra: O persoana a murit, alte sase au fost ranite, intr-un atac cu cutitul. Atacatorul arestat sub suspiciunea de omucidere

O femeie a murit si alte sase persoane au fost ranite, miercuri noaptea, dupa ce au fost atacate cu cutitul, in Piata Russel din centrul Londrei.

FOTO + VIDEO. Londra: O persoana a murit, alte sase au fost ranite, intr-un atac cu cutitul. Politia: Trebuie sa ne pastram mintea deschisa cu privire la un posibil motiv terorist

O femeie a murit si alte sase persoane au fost ranite, miercuri noaptea, dupa ce au fost atacate cu cutitul, in Piata Russel din centrul Londrei.

FOTO + VIDEO: 42 de persoane, ranite la un concert sustinut de Snoop Dogg si Wiz Khalifa, dupa ce un gard a cazut peste ei

42 de persoane au fost ranite, vineri seara, dupa ce un gard s-a prabutit peste ei, in timpul unui concert sustinut de Snoop Dogg si Wiz Khalifa, in amfiteatrul BBT Pavilion din orasul Camden, statul american New Jersey.

CARNAGIU in India, dupa un atac armat! 12 persoane au murit, alte 15 sunt ranite (VIDEO EXPLICIT)

Cel putin 12 persoane au murit, iar alte 15 au fost ranite, dupa un atac armat care a avut loc intr-o piata aglomerata dintr-un oras din statul indian Assam, potrivit BBC. Atacatorii au tras pur si.

Tragedie in Franta: Cel putin 13 oameni au murit intr-un incendiu izbucnit intr-un bar din Rouen

Cel putin 13 persoane au murit, iar alte sase au fost ranite in urma unui incendiu izbucnit sambata noaptea intr-un bar din Rouen, scrie presa locala.

Atac cu masina-capcana in Libia. 22 de persoane au murit, alte 20 au fost ranite

Cel putin 22 de persoane au murit si alte 20 au fost ranite, in orasul Benghazi din estul Libiei, dupa ce o masina a explodat.

VIDEO CNA: Trei persoane din conducerea BNM au fost retinute

Ofiterii Centrului National Anticoruptie au retinut vineri, 5 august, trei persoane din conducerea Bancii Nationale a Moldovei.

Explozie puternica intr-un bar din Franta. Cel putin 13 persoane au murit

Cel putin 13 persoane au murit intr-un incendiu izbucnit intr-un bar din Rouen, informeaza publicatia Paris-Normandie, citata sambata dimineata de agentia DPA. Potrivit site-ului.

Imagini INCREDIBILE in China: O gaura uriasa in asfalt a inghitit patru persoane (FOTO+VIDEO)

Doua persoane au fost salvate dintr-un canal de scurgere urias din orasul chinez Zhengzhou, in timp ce alte doua persoane sunt date disparute. Gaura uriasa a inceput ca o fisura in asfalt,.

Blocul din Iasi in care au murit doua persoane, iar alte 11 au fost ranite, cuprins de un nou incendiu

Un incendiu a izbucnit, joi dimineata, in blocul din Iasi in care, luni seara, doua persoane au murit si 11 au fost ranite, in urma unei explozii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )