Libnet.ro
UNICEF

10:00

Blocul din Iasi in care au murit doua persoane, iar alte 11 au fost ranite, cuprins de un nou incendiu

România Liberă România Liberă,
Blocul din Iasi in care au murit doua persoane, iar alte 11 au fost ranite, cuprins de un nou incendiu

Un incendiu a izbucnit, joi dimineata, in blocul din Iasi in care, luni seara, doua persoane au murit si 11 au fost ranite, in urma unei explozii. continuă pe România Liberă

Cauza exploziei la blocul din Iasi. Tragedia putea fi evitata

Reprezentantii companiei de gaze au gasit o teava fisurata chiar langa blocul din Iasi, care acum doua seri aproape ca a fost aruncat in aer de o explozie. Sunt asteptati si expertii INSEMEX de.

Un nou incendiu a izbucnit in blocul groazei din Iasi, afectat de o explozie soldata cu doi morti si 11 raniti

Un incendiu a izbucnit, joi dimineata, in blocul din Iasi care, luni seara, a fost afectat de o explozie soldata cu doi morti si 11 raniti. Purtatorul de cuvant al ISU Iasi, Loredana Covalschi, a declarat pentru News. ro, ca au ars mai multe materiale textile si carti aflate in imobilul respectiv. Din primele informatii furnizate de reprezentantii ISU, incendiul a fost stins.

Explozie puternica la parterul unui bloc din Iasi: O persoana a murit si mai multe au fost ranite (VIDEO)

O explozie puternica s-a produs luni seara la un bloc de locuinte din Iasi, in zona Copou. O centrala pe gaz a explodat, informeaza bzi. ro. O persoana a murit in urma exploziei. De asemenea, mai.

Panica la o inchisoare din Franta! Un detinut a luat doua persoane drept ostatici

O luare de ostatici este in desfasurare la o inchisoare din orasul francez Le Mans, potrivit Le Huffington Post. Doua persoane din personalul inchisorii au fost luate ostatice de catre un.

Explozie puternica la parterul unui bloc din Iasi: Doua persoane au murit si mai multe au fost ranite (VIDEO)

O explozie puternica s-a produs luni seara la un bloc de locuinte din Iasi, in zona Copou. O centrala pe gaz a explodat, informeaza bzi. ro. Doua persoane au murit, iar alte sase au fost ranite in.

UPDATE Iasi: Doua persoane au murit si 11 au fost ranite dupa o explozie produsa intr-un apartament

O persoana a murit si sapte au fost ranite dupa o explozie produsa intr-un apartament din Iasi, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, citat de News. ro. Deflagratia, care s-a produs intr-un bloc de locuinte a fost urmata de un incendiu, iar locatarii au fost evacuati din imobil.

Procurorii fac cercetari pentru ucidere din culpa in cazul exploziei din Iasi

Procurorii Parchetulului de pe langa Tribunalul Iasi au constituit un dosar in care fac cercetari pentru ucidere din culpa si distrugere calificata in cazul exploziei care a avut loc luni seara in Iasi, in urma careia doua persoane au murit.

Doua persoane au murit in urma unui grav accident produs in apropiere de Ramnicu Sarat

Un grav accident rutier a avut loc pe pe DJ 202, intre localitatile Piuestii de Sus si Puiesti de Jos, la 15 kilometri distanta de Ramnicu Sarat. Potrivit politistilor, doua persoane au murit iar trei sunt ranite, dupa ce un autoturism s-a izbit puternic de un copac.

Doua etaje ale unui bloc din Iasi au sarit in aer. Doi oameni au murit si 11 sunt raniti grav. Primele imagini de la fata locului

O explozie intr-un bloc din Iasi, din zona Copou, a izbucnit luni seara. Deflagratia a fost urmata de un incendiu puternic.

Descoperirea socanta facuta de medici in cazul tinerei din Buzau care a murit in timpul unui concert

Tanara de 20 de ani care a murit, sambata noapte, in timpul unui concert organizat in Buzau, suferea de astm, facand un stop cardio-respirator, scriu jurnalistii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2951 seconds )