Libnet.ro
UNICEF

11:30

FOTO + VIDEO. Londra: O persoana a murit, alte sase au fost ranite, intr-un atac cu cutitul. Atacatorul arestat sub suspiciunea de omucidere

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. Londra: O persoana a murit, alte sase au fost ranite, intr-un atac cu cutitul. Atacatorul arestat sub suspiciunea de omucidere

O femeie a murit si alte sase persoane au fost ranite, miercuri noaptea, dupa ce au fost atacate cu cutitul, in Piata Russel din centrul Londrei. continuă pe România Liberă

FOTO + VIDEO. Londra: O persoana a murit, alte sase au fost ranite, intr-un atac cu cutitul. Politia: Trebuie sa ne pastram mintea deschisa cu privire la un posibil motiv terorist

O femeie a murit si alte sase persoane au fost ranite, miercuri noaptea, dupa ce au fost atacate cu cutitul, in Piata Russel din centrul Londrei.

Atac in Londra. O persoana a murit si alte cinci au fost ranite dupa un atac cu arma alba; suspectul a fost arestat de politie

Un individ inarmat cu un cutit a provocat moartea unei persoane si ranirea altor cinci, miercuri seara, in apropierea Muzeului Britanic din centrul Londrei. Un suspect se afla in arestul politiei britanice, relateaza BBC.

O persoana a murit si sase sunt grav ranite in urma unui accident petrecut la iesirea din judetul Satu Mare spre Salaj

O persoana si-a pierdut viata si alte sase se afla internate la spital dupa ce soferul microbuzului in care se aflau a pierdut controlul autovehiculului si a plonjat cu acesta peste sant, pe camp. A fost nevoie de echipele de descarcerare pentru a elibera toate victimele dintre fiarele masinii.

Atac cu masina-capcana in Libia. 22 de persoane au murit, alte 20 au fost ranite

Cel putin 22 de persoane au murit si alte 20 au fost ranite, in orasul Benghazi din estul Libiei, dupa ce o masina a explodat.

Imagini INCREDIBILE in China: O gaura uriasa in asfalt a inghitit patru persoane (FOTO+VIDEO)

Doua persoane au fost salvate dintr-un canal de scurgere urias din orasul chinez Zhengzhou, in timp ce alte doua persoane sunt date disparute. Gaura uriasa a inceput ca o fisura in asfalt,.

Patru adolescenti, principalii suspecti pentru uciderea unui barbat din Marea Britanie (FOTO, VIDEO)

Patru baieti sunt suspecti de uciderea unui barbat din Marea Britanie. Incidentul a avut loc in fata unui McDonalds, iar victima a fost dusa la spital, dar a murit la scurt timp, potrivit Daily Mail.

GALERIE FOTO+VIDEO: Incendiu de vegetatie in spatele clubului Chaboo din Bucuresti

Un incendiu de vegetatie a izbucnit, joi, in Capitala, in spatele clubului Chaboo. Nu au fost inregistrate victime, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti.

FOTO + VIDEO: Proteste la Rio de Janeiro, unde a ajuns torta olimpica

Torta olimpica a ajuns, joi, la Rio de Janeiro, unde urmeaza sa inceapa Jocurile Olimpice de vara. Astfel, dupa un tur de trei luni printre orasele braziliene, torta a fost plimbata prin zona centrala a metropolei de primarul Eduardo Paes, inconjurat de un cordon de politisti inarmati.

Imagini SOCANTE cu preoti de la o biserica din Paris, tarati afara de politisti (FOTO + VIDEO)

Biserica Sf. Rita din Paris a fost evacuata violent de politie, dimineata, pe 3 august, in timp ce politicienii locali si credinciosii se aflau in cladire pentru a se opune demolararii ei deja.

FOTO VIDEO Potop in judetul Cluj. Zeci de gospodarii inundate si podete distruse in satele Ciucea, Poieni si Morlaca

Ploile au facut prapad marti seara in satele Ciucea, Morlaca si Poieni, situate in partea de vest a judetului Cluj. Zeci de gospodarii au fost afectate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )