Libnet.ro
UNICEF

05:00

FOTO VIDEO O iapa care a fost ingrijita la padocul de caini va fi vanduta la licitatie de Primaria Focsani

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO O iapa care a fost ingrijita la padocul de caini va fi vanduta la licitatie de Primaria Focsani

Calul a ajuns in custodia autoritatilor locale dupa ce a fost gasit ratacit pe camp. Angajatii de la padocul pentru caini l-au ingrijit dar cheltuielile cu intretinerea calului depasesc posibilitatile institutiei. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Scandal la morga Focsani, dupa ce cadavrele a doi decedati au fost inversate

Unul dintre morti a ajuns la familia celuilalt decedat, dintr-o eroare atat a angajatilor Serviciului Medico egal, cat si a firmei de pompe funebre cu care Spitalul Judetean are contract.

FOTO VIDEO Scandal la morga Focsani, dupa ce cadavrele a doi barbati au fost inversate

Unul dintre morti a ajuns la familia celuilalt decedat, dintr-o eroare atat a angajatilor Serviciului Medico-legal, cat si a firmei de pompe funebre cu care Spitalul Judetean are contract.

FOTO VIDEO La Teatrul de Papusi actorii au fost inlocuiti cu fructe si legume proaspete

Teatru pentru copii, prin care sunt invatati sa manance fructe si legume proaspete si, nicidecum, fast-food! Aceasta a fost tema unei piese de teatru organizata, astazi, la ora 11. 30, la Teatrul de Papusi Aschiuta.

Foto Video Un pensionar a fost amendat dupa ce a fost doborat la pamant de un caine

A fost doborat la pamant de un caine iar apoi pentru ca i-au scapat cateva injurii la adresa patrupedului si a stapanei, a fost amendat de politistii locali. Este patania unui batran din Pitesti.

FOTO+VIDEO. Ponta a discutat cu Obama la Johannesburg.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, marti, la Johannesburg, cu presedintele american Barack Obama, cu care a discutat timp de 15 minute, in tribuna stadionului in care a fost organizata ceremonia in memoria fostului presedinte sud-african Nelson Mandela. Surse din delegatia premierului afirma ca discutia a avut loc intr-o loja a stadionului, dupa ce presedintele american si-a sustinut discursul in memoria lui Nelson Mandela, premierul Ponta fiind prezentat lui Obama de catre fostul .

FOTO VIDEO Peisajul postapocaliptic al Hunedoarei: ce a ramas din combinatul devastat pentru fier vechi

A trecut un deceniu de la inceperea primelor actiuni de distrugere a cladirilor care au facut parte din vechea platforma industriala a Hunedoarei. Constructiile ridicate in trecut pe mai bine de 100 de hectare au fost demolate, iar peisajul industrial a devenit unul post-apocaliptic. Totusi, ruinele continua sa asigure supravietuirea a sute de oameni care le scormonesc in cautare de fier vechi.

FOTO VIDEO Seful Politiei Rutiere de la Sibiu a fost implicat intr-un accident rutier

Seful Serviciului Politiei Rutiere Sibiu, comisar sef Alin Pahontu, a fost implicat intr-un accident rutier petrecut in comuna argeseana Leresti.

FOTO VIDEO Atmosfera de sarbatori in Ploiesti. Buget de criza in acest an pentru iluminatul ornamental

Iluminatul ornamental de sarbatori a fost pornit la Ploiesti in Ajun de Mos Nicolae. Autoritatile au facut reduceri consistente in acest an cu decoratul si iluminatul festiv. Zona cea mai frumos impodobita este in centrul orasului.

FOTO VIDEO Baia Mare, un oras de poveste inainte de Craciun

Daca in ultimii doi ani Baia Mare a castigat concursul Cel mai frumos oras impodobit de sarbatori, organizat de ziarul Adevarul, si in 2013 municipiul Baia Mare isi pastreaza imaginea unui oras fermecator. Milioane de leduri au acoperit strazile din Baia Mare si peste 300 de mii de leduri au fost montate pe bradul de Craciun.

FOTO VIDEO Patinoar si targ de Craciun in aceeasi piata, la Cluj

Patinoarul din centrul Clujul s-a deschis de Ziua Nationala cand intrarea a fost gratuita. Tot gratuit se va putea patina si in Ajunul Craciunului si a Anului Nou, pe 24 si 31 decembrie. Al doilea patinoar deschis la Cluj este cel de la hipermarketul Cora.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )