Libnet.ro
UNICEF

18:45

FOTO VIDEO La Teatrul de Papusi actorii au fost inlocuiti cu fructe si legume proaspete

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO La Teatrul de Papusi actorii au fost inlocuiti cu fructe si legume proaspete

Teatru pentru copii, prin care sunt invatati sa manance fructe si legume proaspete si, nicidecum, fast-food! Aceasta a fost tema unei piese de teatru organizata, astazi, la ora 11. 30, la Teatrul de Papusi Aschiuta. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Seful Politiei Rutiere de la Sibiu a fost implicat intr-un accident rutier

Seful Serviciului Politiei Rutiere Sibiu, comisar sef Alin Pahontu, a fost implicat intr-un accident rutier petrecut in comuna argeseana Leresti.

FOTO VIDEO Zeci de batrani au fost inselati de trei angajati ai unei banci

38 de persoane, din Stalpeni-Arges, au fost duse de nas si acum au ramas cu datorii pe viata! Trei angajati ai unei banci sunt acuzati ca au facut imprumut pe numele lor, dar mult mai mare decat suma pe care pagubitii au incasat-o. Oamenii legii au demarat o ancheta, salariatii bancii fiind acuzati pentru inselaciune.

FOTO VIDEO Patinoar si targ de Craciun in aceeasi piata, la Cluj

Patinoarul din centrul Clujul s-a deschis de Ziua Nationala cand intrarea a fost gratuita. Tot gratuit se va putea patina si in Ajunul Craciunului si a Anului Nou, pe 24 si 31 decembrie. Al doilea patinoar deschis la Cluj este cel de la hipermarketul Cora.

FOTO VIDEO Un robot din filmul Star Wars pe strazile din Sebes

Locuitorii orasului Sebes au fost surprinisi in ultimele zile de o aparitie inedita. Un robot din celebrul serial Star Wars s-a plimbat pe strazi si in piata din oras cu ajutorul unui mijloc de transport mai putin intalnit in Romania.

FOTO VIDEO Febra cumparaturilor de sarbatori a inceput la Timisoara odata cu Mos Nicolae

Chiar daca este o zi de lucru, timisorenii au inceput deja sa ia cu asalt marile centre comerciale, dar nu numai, pentru a le cumpara celor dragi cadouri de sarbatori. Joi, bineinteles, la mare cautare au fost betele decorate de Mos Nicolae.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )