Libnet.ro
UNICEF

23:00

FOTO + VIDEO. Au inceput Jocurile Paralimpice de la Rio. Romania are 12 reprezentanti

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. Au inceput Jocurile Paralimpice de la Rio. Romania are 12 reprezentanti

Romania are 12 reprezentanti la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro, care au inceput, in noaptea de miercuri spre joi. Ceremonia de deschidere, la care au participat peste 4. 000 de sportivi, a avut loc pe Stadionul Macarena. continuă pe România Liberă

Startul Jocurilor Paralimpice 2016. Romania participa cu 12 sportivi la Jocurile Paralimpice 2016 de la Rio

Startul Jocurilor Paralimpice 2016. Romania va participa cu un numar record de sportivi, 12, la Jocurile Paralimpice de vara de la Rio de Janeiro, editia 2016, in perioada 7-18 septembrie, scrie.

Jocurile Paralimpice de la Rio au debutat pe ritmuri de samba, dar fara presedintele CIO

Primele Jocuri Paralimpice gazduite de America de Sud au debutat miercuri seara, pe ritmuri de samba, pe legendarul stadion Maracana din Rio de Janeiro, in absenta presedintelui Comitetului International.

Romanul Alex Bologa, medaliat cu bronz la Jocurile Paralimpice

Judoka Alex Bologa a cucerit prima medalie pentru delegatia Romaniei la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro, bronz la categoria 60 kg, joi, dupa ce l-a invins in meciul decisiv pe uruguayanul He.

Jocurile Paralimpice 2016: Judoka Alex Bologa, complet nevazator, a cucerit medalia de bronz la categoria 60 kg

Sportivul Alex Bologa, primul reprezentant al Romaniei la judo nevazatori la Jocurile Paralimpice, a castigat, joi, medalia de bronz la categoria 60 de kilograme. Bologa l-a invins pe Henry Borges, din Uruguay, dupa nici un minut de lupta si a cucerit prima medalie pentru delegatia tricolora, transmite News. ro.

Cartofi prajiti cu oua ochiuri, farfuria castigatoare la Chefi la cutite: Ce au au ajuns cooking show-urile din Romania (FOTO, VIDEO)

In goana dupa audienta, se pierde din vedere calitatea. La cooking show-urile din Romania a inceput sa conteze mai putin calitatea preparatului din farfurie si mai mult scandalul iscat de.

Saptamana Modei la New York: modelele au cazut ca mustele din cauza caldurii, inaintea prezentarii de moda organizate de rapperul Kanye West FOTO VIDEO

Rapperul Kanye West, sotul starletei americane Kim Kardashian, a reusit sa transforme intr-un fiasco prezentarea colectiei sale vestimentare, realizata in colaborare cu Adidas. Vedeta cu pretentii de designer a privit cum modelele sale au inceput sa se simta rau si sa lesine dupa ce le-a tinut in soare timp de doua ore, fara ca echipa care a organizat evenimentul sa le dea macar o sticla cu apa.

FOTO+VIDEO. O broasca testoasa rara, cu cap de bustean, s-a ratacit pana in Romania

O broasca testoasa din specia caretta caretta, numita si broasca cu cap de bustean, a ajuns, pentru prima data, in Romania. Broasca a fost gasita marti dimineata, pe plaja Vadu, din zona Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.

Romania are cele mai ieftine zboruri interne din Europa dupa intrarea Blue Air pe piata

Zborurile interne ieftine sunt capitolul la care suntem lideri in Europa. Tara noastra are cele mai ieftine curse aeriene interne din Europa dupa intrarea pe cursele interne a operatorului low cost Blue Air, pretul mediu la 100 de kilometri fiind de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )