Libnet.ro
UNICEF

18:00

Romanul Alex Bologa, medaliat cu bronz la Jocurile Paralimpice

Antena3 Antena3,
Romanul Alex Bologa, medaliat cu bronz la Jocurile Paralimpice

Judoka Alex Bologa a cucerit prima medalie pentru delegatia Romaniei la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro, bronz la categoria 60 kg, joi, dupa ce l-a invins in meciul decisiv pe uruguayanul He. continuă pe Antena3

Jocurile Paralimpice 2016: Judoka Alex Bologa, complet nevazator, a cucerit medalia de bronz la categoria 60 kg

Sportivul Alex Bologa, primul reprezentant al Romaniei la judo nevazatori la Jocurile Paralimpice, a castigat, joi, medalia de bronz la categoria 60 de kilograme. Bologa l-a invins pe Henry Borges, din Uruguay, dupa nici un minut de lupta si a cucerit prima medalie pentru delegatia tricolora, transmite News. ro.

FOTO + VIDEO. Au inceput Jocurile Paralimpice de la Rio. Romania are 12 reprezentanti

Romania are 12 reprezentanti la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro, care au inceput, in noaptea de miercuri spre joi. Ceremonia de deschidere, la care au participat peste 4. 000 de sportivi, a avut loc pe Stadionul Macarena.

Startul Jocurilor Paralimpice 2016. Romania participa cu 12 sportivi la Jocurile Paralimpice 2016 de la Rio

Startul Jocurilor Paralimpice 2016. Romania va participa cu un numar record de sportivi, 12, la Jocurile Paralimpice de vara de la Rio de Janeiro, editia 2016, in perioada 7-18 septembrie, scrie.

Jocurile Paralimpice de la Rio au debutat pe ritmuri de samba, dar fara presedintele CIO

Primele Jocuri Paralimpice gazduite de America de Sud au debutat miercuri seara, pe ritmuri de samba, pe legendarul stadion Maracana din Rio de Janeiro, in absenta presedintelui Comitetului International.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )