Libnet.ro
UNICEF

10:45

FOTO VIDEO Motorola Moto X ajunge, in sfarsit, si in Romania

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Motorola Moto X ajunge, in sfarsit, si in Romania

Motorola Moto X a ajuns si in oferta unor magazine din Romania. Telefonul care a marcat prima colaborare directa dintre Google si Motorola a ajuns tarziu la noi si fara posibilitatea de a-l modifica dupa bunul plac. Pentru asta, trebuie comandat din SUA. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Trupul militarului care a fentat moartea 1.223 de zile va ajunge astazi la Craiova

Trupul lui Claudiu Constantin Vulpoiu va ajunge astazi la Craiova, iar joi plutonierul major ucis in Afganistan va fi inmormantat la cimitirul Sineasca.

FOTO VIDEO Ceremonie militara in memoria soldatului ucis in Afganistan. Militarul era casatorit si avea o fetita

Plutonierul-major Claudiu Constantin Vulpoiu, in varsta de 35 de ani, si-a pierdut viata duminica dimineata, intr-o misiune in Afganistan. Trupul militarului va ajunge acasa, cel mai probabil, marti.

FOTO VIDEO Reincep protestele impotriva exploatarii gazelor de sist. Mobilizare a activistilor ecologisti in 60 de orase din Romania si strainatate

Duminica, 6 aprilie, in peste 60 de localitati din Romania si in mai multe orase din strainatate vor avea loc mitinguri si marsuri impotriva exploatarii gazelor de sist prin metoda fracturarii hidraulice. Protestul din Bacau va avea loc la ora 15, in Piata Tricolorului si va fi organizat de Asociatia Iubim Natura.

FOTO VIDEO LG a prezentat noi televizoare OLED, Ultra HD si Smart. Cum arata WebOS, noua interfata de pe televizoarele inteligente

Sud-coreenii de la LG au prezent, miercuri seara, in Romania, noua gama de televizoare OLED, curved OLED, Ultra HD si Smart.

FOTO VIDEO Allview P7 Xtreme - primul telefon sub brand romanesc cu o camera foto rotativa de 13 megapixeli

Allview surprinde din nou astazi si lanseaza telefonul P7 Xtreme, un device dual SIM cu ecran HD si camera foto rotativa de 13 megapixeli. De asemenea, procesorul este unul cu opt nuclee la 1,7 Ghz.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )