Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Record de participanti la Untold 2018: 355.000 de persoane. Cum a fost in ultima zi de festival

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Record de participanti la Untold 2018: 355.000 de persoane. Cum a fost in ultima zi de festival

A patra zi a festivalului UNTOLD i-a adus pe scena principala pe unii dintre cei mai indragiti artisti ai momentului: Black Eyed Peas, Tujamo, Fedde le Grand si Armin van Buuren. Peste 90. 000 de oameni au participat la cea de-a patra zi a festivalului UNTOLD, respectiv 355. 000 de persoane in cele 4 zile. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Peste 84.000 de participanti in prima zi de Untold. The Chainsmokers: Nu ne-a venit sa credem

Peste 84. 000 de oameni au participat la prima zi a festivalului Untold. Atractia serii a fost trupa The Chainsmokers, al carui spectacol a umplut stadionul Cluj Arena. Pe scenele Untold au mai urcat Parov Stelar, Diplo, Afrocack si Will Sparks.

Untold 2018. Sute de persoane au cerut ajutorul paramedicilor

In prima zi a festivalului UNTOLD, fortele de politie si jandarmerie au aplicat 26 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 9550 lei si au fost inregistrate noua sesizari privind savarsirea unor fapte.

FOTO VIDEO Untold 2018. Cum se simt spectatorii la festivalul care-i costa pe organizatori 12 milioane de euro

Cel mai mare festival de muzica din Romania are loc la Cluj, in perioada 2-5 august. inca din prima zi, zona centrala a orasului a fost invadata de zeci de mii de tineri, mare parte dintre ei sositi din strainatate special pentru Untold.

FOTO VIDEO Cum a aparut un fost premier la Untold. A degustat palinca, a intrat intr-o hora si s-a fotografiat cu vedetele unui post de televiziune

Untold a atras o multime de vedete, oameni importanti de televiziune, artisti romani, dar si politicieni prinsi mai mult sau mai putin de spiritul festivalului.

FOTO VIDEO Black Eyes Peas, cea mai frumoasa declaratie de dragoste pentru Cluj si pentru Romania: Cautam iubirea si am gasit-o aici

Trupa americana Black Eyed Peas a facut un adevarat spectacol pe Cluj Arena, in ultima seara de Untold. Rasplatiti de-a lungul timpului cu mai multe discuri de platina si cu nu mai putin de sase premii Grammy, will. am, Taboo si apl. de. ap au demonstrat ca formeaza o formatie de top, chiar si dupa plecarea solistei Fergie, iar inlocuitoarea celebrei cantarete s-a ridicat si ea la inaltime.

Untold 2018. Adevarata vedeta a festivalului

Cainele politist Suier, un ciobanesc german in varsta de 3 ani, verifica participantii la festivalul Untold de la Cluj-Napoca pentru a depista daca au asupra lor substante ilegale. Suier a fost adus special.

MAI, un nou avertisment amuzant devenit viral cu ocazia Untold 2018: No, amu distractie faina...am zis faina, nu interpretati

Ministerul Afacerilor Interne MAI) i-a avertizat pe spectatorii Untold cu privire la consumul ilegal de droguri intr-o maniera amuzanta, folosindu-se de Suier, deja celebrul caine politist nelipsit de la marile festivaluri de muzica.

Tineri inselati, la UNTOLD 2018: Le-a promis cazare, dar le-a luat doar banii

Mai multi tineri au fost inselati de un anunt postat pe internet, unde se oferea cazare pentru perioada festivalului UNTOLD ce are loc in Cluj-Napoca, platind avansuri de pana la 1. 000 de lei. insa.

Untold 2018. Incendiu pe scena, in prima seara de festival

Un incendiu a izbucnit la Untold, in prima zi a festivalului. O parte a scenei a luat foc. Incendiul ar fi pornit de la echipament de flacari defect. in prima faza s-a incercat stingerea focului cu o patura,.

Imagini teribile: in plina criza de pesta porcina, porci morti plutesc pe Dunare intre Galati si Braila (FOTO, VIDEO)

In timp ce fermierii se confrunta cu o criza ingrozitoare provocata de raspandirea virusul pestei porcine, mai multe persoane au sesizat autoritatile privind faptul ca mai multi porci morti plutesc pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )