Libnet.ro
UNICEF

05:00

FOTO VIDEO Roluri memorabile pentru care actorii nu au fost nominalizati la Oscar

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Roluri memorabile pentru care actorii nu au fost nominalizati la Oscar

In decursul a 85 de ani, Academia Americana de Film a premiat multi actori remarcabili, dar a si trecut cu vederea interpretari uimitoare, care nu numai ca nu au fost rasplatite cu o statueta Oscar, dar nici macar nu au primit o nominalizare. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Fetita care cantareste 5 kilograme la varsta de 4 ani. infometata de parinti, ignorata de autoritati

Un copil de patru ani din Vaslui care cantareste doar cinci kilogrmale a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta, in coma, dupa ce a fost infometat, agresat si neglijat. Autoritatile au asistat nepasatoare la drama copilei, care a ajuns la spital precum un schelet viu.

FOTO VIDEO S-a dat startul lucrarilor de reabilitare si modernizare a Campiei Tineretului

Lucrarile de modernizare si reabilitare din municipiului Baia Mare sunt in plina desfasurare. Odata cu venirea primaverii s-a dat startul unui nou proiect, care vizeaza Campia Tineretului, una dintre cele mai cunoscute si indragite zone verzi din oras. Peste 150 de arbori, aproximativ 100 de arbusti, zeci de mii de plante floricole, dar si pajistile cu gazon englezesc vor fi componenta verde menita sa intregeasca aspectul zonei.

FOTO VIDEO Pompierii vranceni au primit in dar intre trei autospeciale de interventie

La momentul actual, o treime din parcul auto al Inspectoratului pentru Situatii Anghel Saligny Vrancea este complet modernizat.

FOTO VIDEO Cum se prepara parfumul iubirii la muzeu. O reteta de acum doua secole testata si de imparateasa Sissi

Muzeul Farmaciei din Cluj, care adaposteste veche spiterie La Sf. Gheorghe din 1573, le-a dezvaluit, aseara, de Dragobete, vizitatorilor o reteta veche de doua secole numita Eau dAmour/Parfumul iubirii, care avea mare trecere in epoca la doamnele din inalta societate si la imparatese. Si imparateasa Austriei, Sissi l-a folosit, spune Radu Crisan. simpaticul custode al muzeului, amintit si in ghidul de calatorii Lonely Planet.

FOTO VIDEO Lampioane si candele in centrul Clujului la 571 de ani de la nasterea lui Matia Corvin

Clujenii au marcat implinirea celor 571 de ani de la nasterea Matia Corvin, regele Ungariei, cu o zi inainte, sambata, 22 februarie, aprinzand lampioane si lumanari in Piata Unirii, inconjurand ansamblul statuar care il reprezinta pe Matia Corvin si generalii sai.

FOTO VIDEO Lampioane si candele in centrul Clujului, la 571 de ani de la nasterea lui Matia Corvin

Clujenii au marcat implinirea celor 571 de ani de la nasterea Matia Corvin, regele Ungariei, cu o zi inainte, sambata, 22 februarie, aprinzand lampioane si lumanari in Piata Unirii, inconjurand ansamblul statuar care il reprezinta pe Matia Corvin si generalii sai.

UPDATE. VIDEO. Ponta: Termenul pentru formarea noului Cabinet este 8 martie. ...

UPDATE: Surse PSD au declarat, pentru Mediafax, ca formula noului Guvern, format de USD dupa retragerea PNL, va ajunge in Parlament in 4 martie. --- Premierul Victor Ponta le-a cerut, din nou, liberalilor, sa pastreze guvernarea si a dat asigurari ca senatorii USD nu vor sprijini inlaturarea lui Crin Antonescu de la Senat. El a precizat ca termenul pentru formarea noului Cabinet este 8 martie, cand expira interimatul vicepremierului Gabriel Oprea la MAI. // Facem apel .

9 probleme medicale pentru care nu esti prea tanar sa te ingrijorezi

Ai putea crede ca mai ai ani buni pana sa ai te confrunti cu probleme de inima si cu alte probleme care apar odata cu trecerea anilor. Insa asta este o conceptie gresita. Multe dintre cele mai intalnite.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )