Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. VIDEO. Ponta: Termenul pentru formarea noului Cabinet este 8 martie. ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. VIDEO. Ponta: Termenul pentru formarea noului Cabinet este 8 martie. ...

UPDATE: Surse PSD au declarat, pentru Mediafax, ca formula noului Guvern, format de USD dupa retragerea PNL, va ajunge in Parlament in 4 martie. --- Premierul Victor Ponta le-a cerut, din nou, liberalilor, sa pastreze guvernarea si a dat asigurari ca senatorii USD nu vor sprijini inlaturarea lui Crin Antonescu de la Senat. El a precizat ca termenul pentru formarea noului Cabinet este 8 martie, cand expira interimatul vicepremierului Gabriel Oprea la MAI. // Facem apel . continuă pe România Liberă

UPDATE. Ponta: Termenul pentru formarea noului Cabinet este 8 martie.

UPDATE: Premierul Victor Ponta le-a cerut, din nou, liberalilor, sa pastreze guvernarea si a dat asigurari ca senatorii USD nu vor sprijini inlaturarea lui Crin Antonescu de la Senat. El a precizat ca termenul pentru formarea noului Cabinet este 8 martie, cand expira interimatul vicepremierului Gabriel Oprea la MAI. Facem apel la PNL sa pastram guvernarea, la solidaritate guvernamentala si politica din partea colegilor liberali. Daca PNL se retrage, voi nominaliza alti membri ai Cabinetului .

UPDATE. VIDEO. intalnire Ponta - Campeanu. Ministrul ar fi suferit un accident vascular.

UPDATE: Victor Ponta a spus, luni, ca Mariana Campeanu ar fi suferit un accident vascular, sambata, din cauza acuzatiilor vehiculate in ultima perioada. // --- Premierul Victor Ponta a declarat, pentru Mediafax, ca s-a intalnit cu ministrul Muncii, Mariana Campeanu, pentru o discutie in urma careia aceasta a decis insa sa nu demisioneze din postul de ministru. El a precizat ca a discutat cu Mariana Campeanu luni dimineata. Citeste si: Campeanu: Ma gandesc la demisie din .

UPDATE. intalnire Ponta - Campeanu. Ministrul ar fi suferit un accident vascular.

UPDATE: Victor Ponta a spus, luni, ca Mariana Campeanu ar fi suferit un accident vascular, sambata, din cauza acuzatiilor vehiculate in ultima perioada. --- Premierul Victor Ponta a declarat, pentru Mediafax, ca s-a intalnit cu ministrul Muncii, Mariana Campeanu, pentru o discutie in urma careia aceasta a decis insa sa nu demisioneze din postul de ministru. El a precizat ca a discutat cu Mariana Campeanu luni dimineata. Citeste si: Campeanu: Ma gandesc la demisie din cauza .

VIDEO Ponta: Mariana Campeanu a suferit sambata un accident vascular. Isi continua activitatea la minister

Premierul Victor Ponta a declarat dupa sedinta PSD de luni ca ministrul Muncii Mariana Campeanu a suferit sambata un accident vascular. Surse medicale au declarat pentru mediafax ca Mariana Campeanu a suferit un accident vascular minor iar luni a fost consultata, fara a fi internata. Amintim ca Ministrul Muncii a participat, duminica, la Conferinta teritoriala de alegeri a PNL Hunedoara.

Ashton, prezenta la negocierile pentru formarea unui nou guvern in Ucraina.

Parlamentul ucrainean se va intruni, luni dimineata, pentru a forma un nou Guvern, dupa destituirea lui Viktor Ianukovici din functia de presedinte, relateaza AFP, conform Mediafax. La Kiev este asteptata si Catherine Ashton, inaltul reprezentant UE pentru Politica Externa. Ashton va discuta cu opozitia despre masurile care urmeaza sa fie adoptate pentru calmarea atmosferei si pentru stabilizarea economiei tarii, in contextul in care occidentalii si-au multiplicat duminica declaratiile care .

Ponta, mesaj pentru liberali: Vreau ca PNL sa ramana pe toate functiile pe care le detine si sa guvernam tara

Copresedintele USL Victor Ponta a transmis, luni, un mesaj catre liberalii alaturi de care guverneaza, exprimandu-si dorinta ca PNL sa isi pastreze toate functiile pe care le detine. Am un mesaj pentru.

Cinteza (BNR): Electorata lui Ponta, dezavantajoasa pentru datornici.

Cei care si-ar restructura prin credit fiscal datoria la banca rata lui Ponta n. r. ) ar urma sa plateasca mai mult, a declarat vineri la Sinaia Nicolae Cinteza, directorul Directiei de Supraveghere din BNR. El a invocat simularile facute de BNR pe cateva credite. Am cerut directiei de stabilitate sa faca un studiu de impact care inca nu a fost finalizat. A doua problema pe care am sesizat-o ca supraveghetor a fost hazardul moral, iar cel de-al treilea lucru a fost sa cer transparenta in .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )