Libnet.ro
UNICEF

07:45

FOTO VIDEO Rudele militarului ucis la datorie in Afganistan: Nu s-a gandit niciodata sa renunte. ii placea ce facea

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Rudele militarului ucis la datorie in Afganistan: Nu s-a gandit niciodata sa renunte. ii placea ce facea

Militaru mort duminica in Afganistan a mai fost ranit grav in anul 2010, in timpul unui exercitiu in poligonul Cincu, din Brasov. O bomba a explodat, iar trei militari din Craiova au murit in urma cu patru ani. continuă pe Adevărul

VIDEO Cine este militarul roman care a murit la datorie in Afganistan

Plutonierul-major Claudiu Constantin Vulpoiu, in varsta de 35 de ani, din Craiova, tatal unei fetitie de un un si jumatate, si-a pierdut viata duminica dimineata in misiune in Afganistan.

Cine este militarul roman care a murit la datorie in Afganistan. Plutonierul major a mai fost ranit intr-un exercitiu la poligonul Cincu, din Brasov

Un militar din Craiova de la Batalionul 26 Infanterie Neagoe Basarab, Scorpionii Rosii, a murit duminica dimineata in misiune in Afganistan, iar alti cinci au fost raniti.

MApN are sprijinul MAE in formalitatile pentru repatrierea militarului roman ucis in Afganistan

Ministerul Afacerilor Externe a transmis sincere condoleante familiei militarului ucis in Afganistan, mentionand ca sprijina MinisterulApararii Nationale in formalitatile necesare pentru ca trupul.

FOTO VIDEO Ceremonie militara in memoria soldatului ucis in Afganistan. Militarul era casatorit si avea o fetita

Plutonierul-major Claudiu Constantin Vulpoiu, in varsta de 35 de ani, si-a pierdut viata duminica dimineata, intr-o misiune in Afganistan. Trupul militarului va ajunge acasa, cel mai probabil, marti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )