Libnet.ro
UNICEF

08:30

FOTO VIDEO La Timisoara, renii lui Mos Craciun chiar pot sa zboare

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO La Timisoara, renii lui Mos Craciun chiar pot sa zboare

Zeci de copii l-au intampinat cu urale pe Mos Craciun in centrul Timisoarei. Cel mai popular batranel din lume a ajuns in mijlocul lor insotit de un ren si de doi spiridusi, calatorind intr-un mod inedit: au coborat pe franghie din balconul Operei. continuă pe Adevărul

FOTO: Decor in stil baroc pentru Mos Craciun.

La Viena, povestea lui Mos Craciun se desfasoara in stil baroc, pe muzica lui Mozart, in decor cu palate si magazine incarcate cu decoratiuni de sarbatori. Traditiile sunt respectate an de an si fac casa buna cu modernul. Aici povestea incepe exact cu patru saptamani inainte de Craciun, iar eu am nimerit in acest decor unic chiar in mijlocul Adventului. Iluminatia feerica si numeroasele targuri special amenajate am numarat nu mai putin de 7 astfel de amenajari in centrul orasului), toate .

FOTO-VIDEO Slatinenii au intrat in maratonul pentru cadourile de Craciun

Cu cateva zile inainte de Craciun, locuitorii municipiului Slatina au inceput asaltul asupra magazinelor din oras pentru a cauta cadouri pentru sine, familie sau, in cazul celor care-si permit, si pentru prieteni. Pe strazi misuna valuri de oameni ce alearga grabiti in toate partile, in vreme ce magazinele mustesc de clienti. Cele mai cautate locuri sunt cele care vand jucarii, imbracaminte, incaltaminte si gadgeturi.

Mos Craciun da renii pe tren, la Oradea

Mosul ajunge la Oradea cu trenul. La fel ca in anii anteriori, si in acest an, Primaria Oradea impreuna cu Administratia Imobiliara Oradea invita copiii sa-l astepte pe Mos Craciun in Gara Oradea.

FOTO VIDEO Copilarie la limita subzistentei. Familia cu zece copii unde Mos Craciun nu a venit niciodata

Intr-un satuc din nordul judetului Mehedinti traiesc in conditii inimaginabile zece suflete nevinovate, zece copii care nu au cunoscut vreodata bucuria venirii lui Mos Craciun in casa lor. Sunt bucurosi daca mama lor le pune o farfurie de mancare pe masa.

VIDEO FOTO Copilarie la limita subzistentei. Familia cu zece copii unde Mos Craciun nu a venit niciodata

Intr-un satuc din nordul judetului Mehedinti traiesc in conditii inimaginabile zece suflete nevinovate, zece copii care nu au cunoscut vreodata bucuria venirii lui Mos Craciun in casa lor. Sunt bucurosi daca mama lor le pune o farfurie de mancare pe masa.

REVISTA PRESEI: Copiii din Pungesti, amenintati ca nu mai vine Mos Craciun daca protesteaza.

Copiii din Pungesti, amenintati ca nu mai vine Mos Craciun daca se mai duc la proteste, scrie Adevarul. Mai multi copii din Pungesti le-au povestit parintilor ca au fost abordati la scoala de oameni in uniforma care i-au amenintat cu scenarii traumatizante. Marturia unui copil de 6 ani a fost chiar surprinsa pe o inregistrare video de catre unul dintre activistii care au luat parte la protestul de la Pungesti din data de 7 decembrie. Baiatul, aflat in clasa pregatitoare, spune ca un politist a .

INTERVIU Marian Alecsiu de la F64, despre gluma cu preluarea companiei de catre Mos Craciun: A fost o lectie pe care am bagat-o la cap. Cea mai grava problema a fost comunicatul care nu a mai respectat politicile de presa

Cei de la magazinul online de produse foto-video F64 nu s-au asteptat la atat de multe reactii negative, dar nici nu au analizat detaliat lucrurile inainte de a face farsa cu investitorul nordic, a spus intr-un interviu pentru HotNews, Marian Alecsiu, directorul F64. El admite ca a fost o mare greseala trimiterea comunicatului de presa fals si isi reproseaza faptul ca totul s-a facut de pe o zi pe alta, insa spune ca F64 va incerca in continuare sa aiba o comunicare iesita din tipare si care sa nu plictiseasca. Intra in articol pentru a afla cum s-a nascut farsa, ce oferte reale de preluare a avut F64 si care e lectia invatata de companie.

FOTO Mos Craciun a venit la micutii de la Gradinita Pinochio

Cei 40 de copii din grupa mare si cea pregatitoare de la Gradinita Pinochio l-au primit miercuri, 18 decembrie, pe Mos Craciun.

Mos Craciun va plimba copiii din Baia Mare cu autobuzul

Incepand cu acest sfarsit de saptamana autobuzul lui Mos Craciun va putea fi observat pe srazile din Baia Mare. Vehicolul condus chiar de cel mai indragit personaj al Craciunului, va traversa municipiul, iar cei mai tineri pasageri vor fi cadorisiti de craciunitele care il vor insoti pe Mosul.

VIDEO Spectacolul Mos Craciun e o jigodie se joaca la Bucuresti

Mos Craciun e o jigodie / Le Pere Noel est une ordure, regizat de Andreea Bibiri, va fi pus in scena luni, 23 decembrie, de la 19. 00, la Godot Teatru Cafe din Capitala. Le Pere Noel est une ordure este o piesa-cult, creata in Franta, in 1979. Trei ani mai tarziu, in 1982, a aparut si filmul cu acelasi nume, regizat de Jean-Marie Poire, a carui vizionare a devenit o traditie in Franta, in perioada sarbatorilor de iarna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )