Libnet.ro
UNICEF

07:00

Mos Craciun da renii pe tren, la Oradea

Adevărul Adevărul,
Mos Craciun da renii pe tren, la Oradea

Mosul ajunge la Oradea cu trenul. La fel ca in anii anteriori, si in acest an, Primaria Oradea impreuna cu Administratia Imobiliara Oradea invita copiii sa-l astepte pe Mos Craciun in Gara Oradea. continuă pe Adevărul

Cat valoreaza Mos Craciun, cel mai puternic brand din lume.

Cum ajunge Mos Craciun la toti copiii din lume, intr-o singura noapte? Cum incape mosul cel rotofei pe horn? Si de ce seamana mosul asa de tare cu bunicul? Daca ati trecut de varsta acestor intrebari si stiti cat de important este mosul pentru comert, probabil ca v-ati intrebat si cat valoreaza brandul Mos Craciun. Ei bine, compania londoneza Brand Finance, speicalizata in evaluari de marci comerciale, a gasit raspunsul la aceasta intrebare, in urma unui studiu. Este cel mai scump brand .

Targoviste: Mos Craciun va cobori din Turnul Chindiei in rapel

Sosirea lui Mos Craciun, de anul acesta va fi un moment inedit pentru toti targovistenii. Mosul a renuntat la caleasca si isi va face aparitia in Turnul Chindiei, simbolul orasului, dupa care va fi urmat de un alai pana in oraselul special contruit pentru el in Piata Tricolorului, pe data de 20 decembrie, incepand cu ora 17.

Targoviste: Mos Craciun isi va face aparitia in Turnul Chindiei. Va face rapel

Sosirea lui Mos Craciun, de anul acesta va fi un moment inedit pentru toti targovistenii. Mosul a renuntat la caleasca si isi va face aparitia in Turnul Chindiei, simbolul orasului, dupa care va fi urmat de un alai pana in oraselul special contruit pentru el in Piata Tricolorului, pe data de 20 decembrie, incepand cu ora 17.

Mos Craciun va plimba copiii din Baia Mare cu autobuzul

Incepand cu acest sfarsit de saptamana autobuzul lui Mos Craciun va putea fi observat pe srazile din Baia Mare. Vehicolul condus chiar de cel mai indragit personaj al Craciunului, va traversa municipiul, iar cei mai tineri pasageri vor fi cadorisiti de craciunitele care il vor insoti pe Mosul.

FOTO Mos Craciun a venit mai devreme pentru copiii din centrele de plasament

Micutii din centrele de plasament din subordinea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului DGASPC) Valcea au fost vizitati astazi de Mos Craciun si spiridusii acestuia. Copiii l-au primit cum se cuvine pe Mos, cu poezii si colinde.

Vedeta insarcinata, pe post de Mos Craciun generos

Este insarcinata, dar continua sa-si ia in serios rolul de Mos Craciun. De aceea, s-a incarcat.

Politistii vasluieni s-au transformat in Mos Craciun pentru copiii cu dizabilitati de la Centrul din Negresti

Ca in fiecare an, politistii vasluieni s-au transformat in mesagerii lui Mos Craciun si au impartit cadouri copiilor de la Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Negresti.

Mos Craciun salvat de politisti din mainile unui infractor periculos

Mos Craciun a impartit astazi daruri la copiii politistilor din Mehedinti. Serbarea a fost organizata de Corpul National al Politistilor din cadrul IPJ Mehedinti la Casa Tineretului din Drobeta Turnu Severin.

VIDEO Spectacolul Mos Craciun e o jigodie se joaca la Bucuresti

Mos Craciun e o jigodie / Le Pere Noel est une ordure, regizat de Andreea Bibiri, va fi pus in scena luni, 23 decembrie, de la 19. 00, la Godot Teatru Cafe din Capitala. Le Pere Noel est une ordure este o piesa-cult, creata in Franta, in 1979. Trei ani mai tarziu, in 1982, a aparut si filmul cu acelasi nume, regizat de Jean-Marie Poire, a carui vizionare a devenit o traditie in Franta, in perioada sarbatorilor de iarna.

Mos Craciun si clasa politica!

In marea lui generozitate, Mos Craciun aduce cadouri la toata lumea, mai mari sau mai mici, dupa buget, am fi tentati sa spunem, dar in ultimele zile ne-am lamurit cum sta treaba cu bugetul, asa ca ne ferim sa-l mai invocam de teama sa nu ne trezim cu o noua taxa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )