Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTOGALERIE Primaria Sectorului 6 plateste 29 milioane de lei pentru amenajarea spatiului verde de pe mijlocul bulevardului Iuliu Maniu

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Primaria Sectorului 6 plateste 29 milioane de lei pentru amenajarea spatiului verde de pe mijlocul bulevardului Iuliu Maniu

Primaria Sectorului 6 plateste 29,33 milioane de lei, TVA inclus, pentru reamenajarea spatiului verde de pe mijlocul bulevardului Iuliu Maniu, potrivit unui raspuns transmis de institutie la solicitarea HotNews. ro. Lucrarea este realizata de o asociere de cinci companii, respectiv SC Geca Impex PM SRL, SC Garden Center Group SRL, SC Cris Garden SRL, SC Pergola Gradini Decorative SRL si SC MBC Construct Prest SRL. in comparatie, largirea strazii Fabrica de Glucoza la doua benzi pe sens si refacerea retelei de utilitati costa 47 de milioane lei fara TVA. continuă pe Hotnews

Consiliul Judetean Cluj vrea sa aloce peste 100 milioane lei pentru domeniul sanatatii in 2019

Presedintele Consiliului Judetean Cluj a propus un proiect de buget care marcheaza un record in ceea ce priveste sumele destinate domeniului sanatatii. Astfel, proiectul care urmeaza a fi aprobat in luna aprilie prevede alocarea a 27. 000 lei pentru.

Primaria Capitalei vrea sa dea din bugetul pe anul 2019 circa 53 milioane de lei pentru biserici si circa 7 milioane lei pentru statui

Primaria Capitalei vrea sa dea din bugetul pe anul 2019 circa 53 milioane de lei pentru biserici, potrivit proiectului de buget pus in dezbatere publica. Din aceasta suma, 10 milioane de lei vor merge la Catedrala Mantuirii Neamului, iar restul la alte 101 de biserici. Fiecare lacas de cult va primi sume cuprinse intre 8. 800 si 1 milion lei. Pentru statui, anul acesta Primaria capitalei vrea sa aloce circa 7 milioane lei, din care circa 2 milioane lei pentru statuia Regelui Ferdinand si circa 4 milioane lei pentru refacerea monumentului lui IC Bratianu.

Guvernul va scoate de la rezerva bugetara 9 milioane de lei pentru vizita Papei in Romania

Guvernul a introdus pe ordinea de zi a sedintei de miercuri o hotarare care prevede scoaterea de la Fondul de rezerva bugetara a sumei de 9 milioane de lei, pentru finantarea cheltuielilor de protocol, ca urmare a vizitei pe care Papa Francisc o va efectua in Romania.

Licitatie de peste 3 milioane de lei pentru inchirierea de toalete ecologice, castigata de fosta firma a prefectului de Alba. Contestatie respinsa de CNSC

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor CNSC) a respins o contestatie formulata de firma Polaris M Holding SRL Constanta privind procedura de achizitie publica cu valoare estimata de 3. 500 de lei, fara TVA, referitoare la inchirierea, amplasarea, exploatarea si intretinerea de toalete ecologice in municipiul Alba Iulia pentru o perioada de patru ani.

SORIN BOZA: CE Oltenia vrea un credit de 500 de milioane de lei pentru certificatele de emisii

Complexul Energetic Oltenia este in discutii, pe ultima suta de metri, cu sase banci pentru a accesa un credit necesar pentru plata certificatelor de emisii, a declarat, astazi, pentru Agerpres, Sorin Boza, presedintele directoratului companiei.

Novartis plateste 310 milioane dolari pe unele active IFM Therapeutics

Producatorul elvetian de medicamente Novartis AG a decis sa plateas-ca o suma initiala de 310 milioane de dolari, cu posibilitatea majorarii ulterioare a acesteia, pentru unele active din domeniul cercetarii detinute de compania americana IFM Therapeutics, care deruleaza operatiuni in sectorul bolilor inflamatorii, potrivit Reuters. Afacerea, care priveste subsidiara IFM Tre din cadrul IFM Therapeutics, ar putea ajunge la aproape 1,6 miliarde de dolari, in functie de evolutia tratamentelor viitoare.

Lista uriasa a cumparaturilor facute de Complexul Energetic Hunedoara. Au fost pusi la bataie peste 26 de milioane de lei

Numai serviciile de paza a celor trei mine de carbune ramase in Valea Jiului sunt estimate la peste opt milioane de lei, potrivit anunturilor de achizitii publicate zilele trecute de Complexul Energetic Hunedoara.

PENTRU CHELTUIELI DESTINATE VIZITEI PAPEI FRANCISC: Guvernul a suplimentat cu 9 milioane lei bugetul SGG

Executivul a aprobat, astazi, suplimentarea bugetului Secretariatului General al Guvernului cu 9 milioane de lei, fonduri destinate Secretariatului de Stat pentru Culte, in contextul vizitei in Romania a Papei Francisc.

Un clujean, amendat cu 1.000 de lei pentru ca a injurat Politia Locala pe Facebook

O persoana a fost amendata cu 1. 000 de lei din cauza unui comentariu facut pe Facebook la o actiune a Politiei Locale Campia Turzii, adresand injurii. Pentru ca nu s-a prezentat la Politie, persoana respectiva a mai primit 500 de lei amenda, relateaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )