Libnet.ro
UNICEF

11:15

FOTOGALERIE / VIDEO 150 de oameni au participat la un nou protest impotriva lui Gabriel Oprea si a senatorilor in Piata Universitatii. S-a scandat Dreptate, nu imunitate! si DNA, nu te Oprea!

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE / VIDEO 150 de oameni au participat la un nou protest impotriva lui Gabriel Oprea si a senatorilor in Piata Universitatii. S-a scandat Dreptate, nu imunitate! si DNA, nu te Oprea!

In jur de 150 de oameni au participat vineri seara, in Piata Universitatii, la un nou protest impotriva lui Gabriel Oprea si a senatorilor care l-au protejat de DNA. Prezenta a fost mult mai scazuta decat in urma cu o zi, cand 4. 000 de oameni au protestat in fata Senatului. Motivul prezentei reduse ar putea fi acela ca Gabriel Oprea a anuntat astazi ca va demisiona din Senat, dupa protestul de joi seara si dupa ce si presedintele Klaus Iohannis i-a cerut, in cursul zilei, demisia din Parlament. Manifestantii au scandat din nou, vineri, Dreptate, nu imunitate!, DNA, nu te Oprea! si PSD si ALDE, ciuma rosie!. continuă pe Hotnews

Un nou protest in Capitala fata de votul senatorilor in cazul lui Gabriel Oprea: Aproximativ 150 de persoane s-au adunat in Piata Universitatii

UPDATE: Potrivit B1 TV, la protestul din Piata Universitatii au participat aproximativ 150 de persoane. Un nou protest a fost organizat vineri, in Piata Universitatii din Capitala, fata de votul dat de.

Un nou protest fata de Gabriel Oprea a fost anuntat pentru vineri seara in Capitala

Un nou protest fata de Gabriel Oprea a fost anuntat, pentru vineri seara, in Piata Universitatii din Bucuresti. Joi, doar la manifestarea din Capitala au participat peste 2. 500 de oameni.

Un nou protest in Capitala fata de votul senatorilor in cazul lui Gabriel Oprea: Aproximativ o suta de persoane s-au adunat in Piata Universitatii

Un nou protest a fost organizat vineri, in Piata Uiversitatii din Capitala, fata de votul dat de senatori in cazul fostului ministru de Interne Gabriel Oprea. Manifestatia a inceput in.

Vineri este a doua zi de protest impotriva lui Gabriel Oprea. Vezi programul actiunii

O noua demonstratie de protest, continuarea celei de joi seara, este anuntata pentru vineri la Bucuresti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2012 seconds )