Libnet.ro
UNICEF

16:45

Vineri este a doua zi de protest impotriva lui Gabriel Oprea. Vezi programul actiunii

România Liberă România Liberă,
Vineri este a doua zi de protest impotriva lui Gabriel Oprea. Vezi programul actiunii

O noua demonstratie de protest, continuarea celei de joi seara, este anuntata pentru vineri la Bucuresti. continuă pe România Liberă

FOTOGALERIE / VIDEO 150 de oameni au participat la un nou protest impotriva lui Gabriel Oprea si a senatorilor in Piata Universitatii. S-a scandat Dreptate, nu imunitate! si DNA, nu te Oprea!

In jur de 150 de oameni au participat vineri seara, in Piata Universitatii, la un nou protest impotriva lui Gabriel Oprea si a senatorilor care l-au protejat de DNA. Prezenta a fost mult mai scazuta decat in urma cu o zi, cand 4. 000 de oameni au protestat in fata Senatului. Motivul prezentei reduse ar putea fi acela ca Gabriel Oprea a anuntat astazi ca va demisiona din Senat, dupa protestul de joi seara si dupa ce si presedintele Klaus Iohannis i-a cerut, in cursul zilei, demisia din Parlament. Manifestantii au scandat din nou, vineri, Dreptate, nu imunitate!, DNA, nu te Oprea! si PSD si ALDE, ciuma rosie!.

VIDEO FOTOGALERIE Protest la Parlament impotriva lui Gabriel Oprea si a senatorilor care l-au protejat de DNA. Aproximativ 4.000 de manifestanti au blocat Calea 13 Septembrie/ La Cluj s-a scandat DNA nu te Oprea!

Un protest organizat pe Facebook a avut loc, joi seara, in fata Parlamentului, la acesta participand aproximativ 4. 000 de oameni. Protestul a fost indreptat impotriva lui Gabriel Oprea si a Senatului, care a votat luni pentru mentinerea imunitatii acestuia in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina. Manifestatii de protest fata de votul senatorilor in cazul Oprea au avut loc joi seara si la Cluj, Iasi si Constanta. HotNews. ro a transmis LIVETEXT desfasurarea protestului.

Protestul impotriva lui Gabriel Oprea, subiect principal la televiziunile de stiri, cu exceptia B1 si RTV

Protestul impotriva lui Gabriel Oprea care are loc joi seara la Palatul Parlamentului din Bucuresti, si la care participa circa 4. 000 de oameni, era subiectul principal al televiziunilor de stiri, cu exceptia Romania TV si B1 TV.

Sebastian Ghita sustine ca la mitingul organizat joi impotriva lui Gabriel Oprea au fost mai multe persoane infiltrate (VIDEO)

Se vrea deturnarea protestelor in cazul lui Gabriel Oprea. Deputatul Sebastian Ghita sustine ca la mitigul organizat joi impotriva fostului ministru de Interne au fost mai multe persoane infiltrate care.

Un nou protest fata de Gabriel Oprea a fost anuntat pentru vineri seara in Capitala

Un nou protest fata de Gabriel Oprea a fost anuntat, pentru vineri seara, in Piata Universitatii din Bucuresti. Joi, doar la manifestarea din Capitala au participat peste 2. 500 de oameni.

Protest la Brasov pentru trimiterea lui Gabriel Oprea la judecata

Saptamana a inceput cu dreptul pentru Gabriel Oprea. Senatorii au respins cererea DNA de ridicare a imunittii parlamentare. Asta, desi procurorii anticoruptie au vrut sa inceapa urmarirea penala a fostului ministru de Interne pentru ucidere din culpa.

Protestatarii ies din nou in strada, in Capitala, sa ceara demisia lui Gabriel Oprea din Parlament

Un nou protest fata de Gabriel Oprea a fost anuntat, pentru vineri seara, in Piata Universitatii din Bucuresti, de catre organizatorii manifestatiei care a strans, joi, in Capitala, peste.

UPDATE PNL cere reluarea votului in Senat pentru cererea de urmarire penala a lui Gabriel Oprea/ Si Dragnea si Tariceanu sunt de acord

Partidul National Liberal a anuntat ca luni va solicita reluarea votului in Senat in cazul inceperii urmaririi penale impotriva lui Gabriel Oprea si ii cere presedintelui PSD Liviu Dragnea sa accepte aceasta propunere. UPDATE 2 Si Calin Popescu-Tariceanu, presedintele Senatului si liderul ALDE, s-a declarat favorabil propunerii, daca PNL gaseste temei regulamentar. UPDATE Liviu Dragnea s-a declarat de acord cu propunerea. El a afirmat ca PSD nu va avea niciun fel de ezitare daca se va ajunge in aceasta situatie si nu va bloca reluarea votului. Orice procedura care ar duce la reluarea votului nu va fi blocata de PSD, ba dimpotriva. Daca se va ajunge din nou la vot eu sunt absolut sigur ca voi fi acolo, ca spectator, a spus Dragnea in conferinta de presa sustinuta la Murighiol, in Delta Dunarii, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD.

FOTO. A doua zi de protest impotriva deciziei parlamentarilor de a-l proteja pe Oprea. intre timp acesta a demisionat din Senat. Nu sfidam un nume, sfidam un sistem, spun demonstrantii

Vineri la ora 18 a inceput protestul din Piata Universitatii, continuare a protestului de joi seara din fata sediului Senatului.

Un nou protest in Capitala fata de votul senatorilor in cazul lui Gabriel Oprea: Aproximativ o suta de persoane s-au adunat in Piata Universitatii

Un nou protest a fost organizat vineri, in Piata Uiversitatii din Capitala, fata de votul dat de senatori in cazul fostului ministru de Interne Gabriel Oprea. Manifestatia a inceput in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )