Libnet.ro
UNICEF

18:30

Franciza Transformers va continua cu cel putin inca patru filme

Adevărul Adevărul,
Franciza Transformers va continua cu cel putin inca patru filme

Franciza cinematografica Transformers va continua cu cel putin inca patru filme, care vor fi lansate pe parcursul urmatorilor zece ani, a dezvaluit Stephen J. Davis, presedintele Hasbro Studios, citat de contactmusic. com. continuă pe Adevărul

Cel putin 6 raniti dupa deraierea unui tren

Cel putin patru persoane au fost ranite dupa ce un tren de pasageri a deraiat in statul american Vermont, anunta autoritatile locale, citate de Fox News. Accidentul a avut loc luni dupa-amiaza in apropierea.

Cel putin 39 de civili si 14 jihadisti, ucisi de la inceputul raidurilor aeriene ruse in Siria

Cel putin 39 de civili, printre care opt copii si opt femei, au fost ucisi in raidurile aeriene ruse din Siria in ultimele patru zile, a informat ieri Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), citat de Reuters.

Siria: Cel putin 39 de civili si 14 jihadisti ucisi de la inceputul raidurilor aeriene ruse - ONG

Cel putin 39 de civili, inclusiv opt copii si opt femei, au fost ucisi in raidurile aeriene ruse din Siria in ultimele patru zile, a informat sambata Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), citat de Reuters.

Atentate ARMATE in Irak. Cel putin 57 de oameni au murit

O serie de atentate au avut loc, luni, in nordul si sudul Irakului, in urma carora au murit cel putin 57 de oameni si alte zeci au fost raniti.

VIDEO Inundatii catastrofale in sud-estul SUA, soldate cu cel putin opt morti

Cel putin opt persoane au murit in statele americane South Carolina si North Carolina, din sud-estul SUA, unde se inregistreaza inundatii grave, provocate de ploile torentiale din ultimele zile, relateaza Mediafax citand Reuters. Potrivit Serviciului National de Meteorologie, in unele parti din centrul statului South Carolina s-au inregistrat 500 de litri de precipitatii pe metrul patrat, incepand de vineri.

Inundatii catastrofale in SUA, soldate cu cel putin opt morti. Toate ambulantele sunt pe teren

Cel putin opt persoane au murit in statele americane South Carolina si North Carolina, din sud-estul SUA, unde se inregistreaza inundatii grave, provocate de ploile torentiale din ultimele zile, relateaza.

Senatul obliga magazinele alimentare ca cel putin 51% din legumele, fructele si carnea vandute sa fie din Romania

Senatul a adoptat, marti, o propunere legislativa care instituie obligatia comerciantilor persoane juridice sa achizitioneze produsele din categoriile carne, legume si fructe in proportie de cel putin 51%.

Cel putin 57 de morti intr-o serie de atentate produse in Irak

Cel putin 57 de oameni au murit, iar alte zeci au fost raniti intr-o serie de atentate comise luni in nordul si sudul Irakului, anunta surse medicale citate de site-ul postului Al-Arabiya.

China: Cel putin sase morti si sute de raniti, din cauza unui TAIFUN

Cel putin sase persoane au murit si sute de oameni au fost raniti, luni, in regiuni din sudul Chinei, din cauza ploilor masive si a alunecarilor de teren generate de un taifun.

VIDEO. Dezastru pe Coasta de Azur. Inundatiile si furtunile au provocat moartea a cel putin 13 persoane

Inundatiile si furtunile care au lovit in ultimele 48 de ore Franta au provocat moartea a cel putin 13 persoane, anunta Mediafax. Cea mai afectata zona este Coasta de Azur.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )