Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cel putin 6 raniti dupa deraierea unui tren

Antena3 Antena3,
Cel putin 6 raniti dupa deraierea unui tren

Cel putin patru persoane au fost ranite dupa ce un tren de pasageri a deraiat in statul american Vermont, anunta autoritatile locale, citate de Fox News. Accidentul a avut loc luni dupa-amiaza in apropierea. continuă pe Antena3

China: Cel putin sase morti si sute de raniti, din cauza unui TAIFUN

Cel putin sase persoane au murit si sute de oameni au fost raniti, luni, in regiuni din sudul Chinei, din cauza ploilor masive si a alunecarilor de teren generate de un taifun.

Atac armat la un campus din Oregon: cel putin 10 morti si 20 de raniti

Cel putin 10 persoane au fost ucise si alte 20 ranite intr-un atac armat care a avut loc joi, intr-un colegiu din Roseburg, statul Oregon nord-vestul SUA), informeaza Reuters.

Cel putin 57 de morti intr-o serie de atentate produse in Irak

Cel putin 57 de oameni au murit, iar alte zeci au fost raniti intr-o serie de atentate comise luni in nordul si sudul Irakului, anunta surse medicale citate de site-ul postului Al-Arabiya.

Atentate ARMATE in Irak. Cel putin 57 de oameni au murit

O serie de atentate au avut loc, luni, in nordul si sudul Irakului, in urma carora au murit cel putin 57 de oameni si alte zeci au fost raniti.

Noua morti si multi disparuti dupa bombardarea unui spital al organizatiei Medici fara Frontiere

Cel putin noua angajati ai organizatiei Medici fara Frontiere au fost ucisi si 37 de persoane au fost grav ranite dupa ce clinica ONG-ului din orasul afgan Kunduz a fost lovita de un bombardament ce ar fi avut loc in timpul unui raid american, potrivit AFP.

Afganistan: Noua morti dupa bombardarea unui spital al organizatiei Medici fara Frontiere

Cel putin noua angajati ai organizatiei Medici fara Frontiere au fost ucisi si 37 de persoane au fost grav ranite dupa ce clinica ONG-ului din orasul afgan Kunduz a fost lovita de un bombardament ce ar fi avut loc in timpul unui raid american.

Cel putin 25 de morti si sute de disparuti dupa o alunecare de teren produsa in Guatemala

Cel putin 25 de oameni au murit, iar aproximativ 600 sunt disparuti in urma unei masive alunecari de teren produse in Guatemala, 125 de case fiind distruse, anunta autoritatile locale.

VIDEO Cel putin 25 de morti si sute de disparuti dupa o alunecare de teren produsa in Guatemala

Cel putin 25 de oameni au murit, iar aproximativ 600 sunt disparuti in urma unei masive alunecari de teren produse in Guatemala, 125 de case fiind distruse, anunta autoritatile locale.

VIDEO Inundatii catastrofale in sud-estul SUA, soldate cu cel putin opt morti

Cel putin opt persoane au murit in statele americane South Carolina si North Carolina, din sud-estul SUA, unde se inregistreaza inundatii grave, provocate de ploile torentiale din ultimele zile, relateaza Mediafax citand Reuters. Potrivit Serviciului National de Meteorologie, in unele parti din centrul statului South Carolina s-au inregistrat 500 de litri de precipitatii pe metrul patrat, incepand de vineri.

Inundatii catastrofale in SUA, soldate cu cel putin opt morti. Toate ambulantele sunt pe teren

Cel putin opt persoane au murit in statele americane South Carolina si North Carolina, din sud-estul SUA, unde se inregistreaza inundatii grave, provocate de ploile torentiale din ultimele zile, relateaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2907 seconds )