Libnet.ro
UNICEF

12:15

Francois Hollande declara stare de urgenta, dupa atentatele din Paris

România Liberă România Liberă,
Francois Hollande declara stare de urgenta, dupa atentatele din Paris

Presedintele francez, Francois Hollande, a declarat stare de urgenta pe intreg teritoriul Frantei, urmand sa se inchida toate frontierele, pentru ca atentatorii sa nu poata parasi tara. continuă pe România Liberă

Primele reactii ale liderilor europeni, dupa atentatele din Paris

Liderii europeni, dar si presedintele american si-au exprimat, vineri seara, sprijinul pentru societatea franceza, dupa atentatele din Paris, in urma carora zeci de persoane au murit si sute de persoane au fost ranite.

Hashtagul prayforparis, viral dupa atentatele din Paris: Mii de internauti si artisti, solidari cu Franta

Dupa atentatele teroriste de vineri noaptea, de la Paris, mii de oameni au transmis, pe Twitter, mesaje de condoleante pentru victime si de sustinere pentru Franta, folosind hashtagul prayforparis.

Un stat reactioneaza dupa atentatele din Paris: Polonia nu va mai accepta cote obligatorii de refugiati

Polonia a decis sa nu mai accepte cotele obligatorii privind distribuirea refugiatilor impuse de Uniunea Europeana, in contextul atentatelor din Franta, relateaza Reuters, citat de Mediafax.

David Cameron, masuri dupa atentatele din Franta

Premierul britanic David Cameron a anuntat, sambata, ca Marea Britanie isi va reexamina masurile de securitate, in urma atentatelor din Paris, relateaza AFP, .

Lumea sportului, in stare de soc dupa atentatele de la Paris

Numerosi sportivi s-au declarat, sambata, in stare de soc dupa atentatele atentatele din Paris, soldate cu aproape 130 de morti, dupa ce printre zonele vizate de atacuri s-a numarat si cea in care se afla Stade de France, .

Traian Basescu, doua reactii dupa atentatele teroriste din Paris: Inchiderea frontierelor UE si expulzarea migrantilor este solutia corecta

In Europa avem o singura solutie: uniti fara rezerve impotriva islamismului terorist. Repatrierea imediata a celor care au invadat Europa in acest an, consolidarea si inchiderea frontierelor UE pentru migrantii musulmani printre care se strecoara grupari teroriste sunt o necesitate imediata, a scris Traian Basescu pe Facebook la cateva ore dupa atentatele din Paris, soldate cu peste 120 de morti.

Francois Hollande a vorbit la telefon cu Angela Merkel, Recep Tayyip Erdogan si cu alti lideri

Presedintele francez Francois Hollande a vorbit la telefon sambata cu cancelarul german Angela Merkel si cu omologul sau turc Recep Tayyip Erdogan, dar si cu alti lideri care si-au exprimat sustinerea dupa atentatele soldate cu cel putin 128 de morti vineri seara, la Paris, au anuntat surse apropiate Palatului Elysee.

Regele Mihai, despre atentatele din Franta

Regele Mihai I i-a scris, sambata, presedintelui Francois Hollande, ca atentatele asupra Frantei este un act impotriva intregii omeniri .

Palatul Elysee il corecteaza pe Francois Hollande, precizand ca frontierele Frantei sunt deschise

Presedintia Frantei a oferit clarificari dupa ce presedintele Francois Hollande a anuntat inchiderea frontierelor, explicand ca au fost reintroduse controale temporare la punctele vamale, dar circulatia ramane deschisa .

VIDEO Atentate teroriste la Paris. Evacuarea lui Francois Hollande de pe Stade de France

Venit sa vada meciul amical Franta-Germania, pe Stade de France, la Saint-Denis, in apropiere de Paris, desi prezenta sa nu era prevazuta in program, presedintele francez Francois Hollande a parasit precipitat tribuna oficiala, dar fara a starni panica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )