Libnet.ro
UNICEF

06:30

Francois Hollande, ingrijorat pe tema situatiei din Fasia Gaza

România Liberă România Liberă,
Francois Hollande, ingrijorat pe tema situatiei din Fasia Gaza

Seful de stat francez, Francois Hollande, i-a exprimat presedintelui palestinian, Mahmoud Abbas, ingrijorarea pe tema situatiei din Fasia Gaza, apreciind ca escaladarea intre israelieni si palestinieni) trebuie sa inceteze, potrivit unui comunicat al presedintiei franceze. continuă pe România Liberă

Consiliului de Securitate ONU se reuneste de urgenta pe tema situatiei din Fasia Gaza

Consiliul de Securitate ONU va tine astazi o reuniune de urgenta pe tema situatiei din Fasia Gaza, a anuntat ieri presedintia rwandeza a Consiliului.

Reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate ONU pe tema situatiei din Fasia Gaza

Consiliul de Securitate ONU va tine joi o reuniune de urgenta pe tema situatiei din Fasia Gaza, a anuntat miercuri presedintia rwandeza a Consiliului.

Reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate ONU pe tema situatiei din Fasia Gaza

Consiliul de Securitate ONU va tine joi o reuniune de urgenta pe tema situatiei din Fasia Gaza, a anuntat miercuri presedintia rwandeza a Consiliului.

Situatia din Fasia Gaza, o problema dezbatuta de catre Consiliul de Securitate ONU

Consiliul de Securitate ONU va tine o reuniune de urgenta pe tema situatiei din Fasia Gaza, a anuntat presedintia rwandeza a Consiliului, relateaza AFP.

Trei rachete au fost lansate din Fasia Gaza spre centrala nucleara israeliana Dimona

Trei rachete au fost lansate din Fasia Gaza spre centrala nucleara israeliana de la Dimona, insa niciuna nu a cazut in incinta complexului atomic, informeaza MEDIAFAX. Una dintre rachete a fost.

VIDEO Criza din Fasia Gaza. Conflictul israeliano-palestinian se agraveaza. Premierul israelian: Armata este pregatita pentru orice.Consiliului de Securitate al ONU se intruneste de urgenta.

Operatiunea aeriana israeliana lansata de trei zile impotriva Hamas ca riposta la un atac sustinut cu rachete din Gaza impotriva Israelului a ucis cel putin 64 de persoane, inclusiv copii si femei, arata ultimul bilant de joi dimineata. 14 oameni au murit numai in noaptea de miercuri spre joi, in timpul unor noi raiduri, cu cateva ore de la o intalnire de urgenta a Consiliului de Securitate pe aceasta tema. Israelul a avertizat ca este pregatit sa invadeze temporar Fasia Gaza in cadrul unei ofensive majore la sol.

Celula de criza la nivelul MAE, pentru romanii din Fasia Gaza

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a creat o celula de criza ca sa-i ajute pe romanii aflati in Fasia Gaza, pe fondul conflictului israeliano-palestinian, conform unui comunicat remis redactiei.

Benjamin Netanyahu: Israelul va continua atacurile asupra pozitiilor Hamas din Fasia Gaza

Israelul va continua atacurile asupra pozitiilor Hamas in Fasia Gaza, a declarat miercuri premierul israelian Benjamin Netanyahu, dupa o serie de consultari privind securitatea, cu participarea ministrului.

in doar 3 zile de raiduri in Fasia Gaza, rachetele israeline au omorat 81 de persoane

Numarul palestinienilor ucisi de raidurile fortelor israeliene a atins cifra de 81 de persoane, in numai trei zile de la declansarea operatiunii Hotarul de Protectie. Cel putin 18 copii din Fasia Gaza au.

Cel putin cinci rachete au fost trase din Fasia Gaza inspre Tel Aviv

Cel putin cinci rachete au fost trase, miercuri dimineata, din Fasia Gaza inspre Tel Aviv si imprejurimile sale. Potrivit postului militar de radio israelian, rachetele au fost interceptate in zbor de o baterie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )