Libnet.ro
UNICEF

16:15

Francois Hollande, in vizita oficiala in Statele Unite. Obama nu l-a asteptat la aeroport pe liderul francez

Adevărul Adevărul,
Francois Hollande, in vizita oficiala in Statele Unite. Obama nu l-a asteptat la aeroport pe liderul francez

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a sosit in Statele Unite ale Americii pentru o vizita oficiala de trei zile, prima realizata de un lider francez din 1996 pana in prezent. Cu toate ca era asteptat ca Hollande sa fie primit de liderul de la Casa Alba, Obama nu a fost prezent la aeroport. continuă pe Adevărul

Francois Hollande: Franta si Statele Unite coopereaza pentru combaterea terorismului

Presedintele francez Francois Hollande a declatay, in urma intrevederii avute cu Barack Obama, ca Statele Unite si Franta coopereaza in actiunile de combatere a terorismului, relateaza AFP. De asemenea,.

Francois Hollande, in vizita de stat in SUA.

Presedintele Frantei, Francois Hollande, incepe o vizita de stat de trei zile in Statele Unite, conform Digi 24. Hollande este primul sef de stat francez care efectueaza o vizita de o asemenea anvergura peste Ocean, in ultimii 18 ani, dupa Jacques Chirac, in 1996. Citeste si: Final de vodevil la elysee VIDEO) Obiectivul principal este relansarea relatiilor economice dintre Franta si Statele Unite. Hollande va merge in America neinsotit, dupa despartirea recenta de partenera sa .

Francois Hollande efectueaza o vizita de stat in SUA.

Presedintele francez Francois Hollande a sosit luni in Statele Unite pentru o vizita de stat de trei zile, in cursul careia el va fi primit de catre omologul sau Barack Obama, relateaza Mediafax. Avionul prezidential a aterizat in jurul orei 14. 30, ora Romaniei), la baza aeriana Andrews, la est de Washington. Obama urmeaza sa-l primeasca pe Hollande in cadrul unei ceremonii oficiale. Apoi cei doi lideri se vor deplasa pentru cateva ore, cu ajutorul unui avion Air Force One, in .

Francois Hollande: increderea intre Washington si Paris a fost restabilita dupa scandalul NSA

Increderea in Franta si Statele Unite a fost restabilita dupa scandalul interceptarilor practicate de Agentia americana pentru Securitatea Nationala NSA), afirma presedintele francez Francois Hollande, in.

Francois Hollande va decora sase veterani americani din Al Doilea Razboi Mondial

Presedintele francez Francois Hollande va profita de vizita in SUA pentru a decora sase veterani americani care au luptat in Al Doilea Razboi Mondial, informeaza AP. Unul dintre cei pe care Hollande ii va face.

Ministrul Apararii al Greciei vine in vizita oficiala la Chisinau

Ministrul apararii nationale al Republicii Elene, Dimitris Avramopoulos, va efectua o vizita oficiala in Republica Moldova, pe 10-11 februarie, la invitatia omologului sau moldovean, Vitalie Marinuta, transmite IPN cu referire la un comunicat de presa al Ministerului Apararii.

Statele Unite urmaresc cu atentie programul balistic al Iranului care ar reprezenta o amenintare periculoasa

Statele Unite urmaresc cu atentie programul balistic al Iranului, ce reprezinta o amenintare periculoasa pentru Orientul Mijlociu, a declarat John Kirby, purtatorul de cuvant al Pentagonului, citat de.

Hollande si Obama, apel comun pentru o alianta transformata

Presedintele Frantei, Francois Hollande, incepe luni o vizita de stat de trei zile in Statele Unite. Dupa etapa de la Washington, seful statului francez este asteptat si in California pentru o intalnire cu marii patroni ai internetului american.

Statele Unite au cerut Rusiei sa oblige regimul de la Damasc sa predea armele chimice

Presedintele american Barack Obama a reiterat, marti, ca Rusia are responsabilitatea de a obliga Siria sa respecte acordul privind transferul si distrugerea arsenalului chimic, informeaza AFP. in ultimele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )