Libnet.ro
UNICEF

13:45

Statele Unite au cerut Rusiei sa oblige regimul de la Damasc sa predea armele chimice

B1 B1,
Statele Unite au cerut Rusiei sa oblige regimul de la Damasc sa predea armele chimice

Presedintele american Barack Obama a reiterat, marti, ca Rusia are responsabilitatea de a obliga Siria sa respecte acordul privind transferul si distrugerea arsenalului chimic, informeaza AFP. in ultimele. continuă pe B1

Francois Hollande: Franta si Statele Unite coopereaza pentru combaterea terorismului

Presedintele francez Francois Hollande a declatay, in urma intrevederii avute cu Barack Obama, ca Statele Unite si Franta coopereaza in actiunile de combatere a terorismului, relateaza AFP. De asemenea,.

Statele Unite urmaresc cu atentie programul balistic al Iranului care ar reprezenta o amenintare periculoasa

Statele Unite urmaresc cu atentie programul balistic al Iranului, ce reprezinta o amenintare periculoasa pentru Orientul Mijlociu, a declarat John Kirby, purtatorul de cuvant al Pentagonului, citat de.

Francois Hollande, in vizita oficiala in Statele Unite. Obama nu l-a asteptat la aeroport pe liderul francez

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a sosit in Statele Unite ale Americii pentru o vizita oficiala de trei zile, prima realizata de un lider francez din 1996 pana in prezent. Cu toate ca era asteptat ca Hollande sa fie primit de liderul de la Casa Alba, Obama nu a fost prezent la aeroport.

Statele Unite vor o renastere transatlantica

Cu o saptamana in urma, la Conferinta pentru Securitate, organizata in inima Bavariei, cele mai urmarite si nuantate luari oficiale de pozitie au fost cele ale secretarului general al NATO, ministrului de externe al Rusiei si demnitarilor de peste Ocean, care conduc Departamentul de Stat si Pentagonul, scrie analistul militar Ion Petrescu, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )