Libnet.ro
UNICEF

15:15

Frans Timmermans: Doamna Kovesi este candidata preferata de Parlamentul European

Antena3 Antena3,
Frans Timmermans: Doamna Kovesi este candidata preferata de Parlamentul European

Vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat ca Laura Codruta Kovesi, fosta sefa a DNA, este candidata preferata de Parlamentul Europeanpentru a ocupa postul de procuror-sef. continuă pe Antena3

Timmermans: Comisia Europeana a transmis cat se poate de clar - Kovesi este candidata preferata de PE pentru a fi primul procuror european

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmemans, a reluat, miercuri, mesajul clar ca Laura Kovesi este candidata preferata de Parlamentul European pentru a fi primul procuror-sef european, precizand ca este important ca aceasta sa-si poata prezenta candidatura, astfel incat institutiile europene sa poata lua o decizie. Declaratia vine dupa ce Sectia pentru investigarea magistratilor a plasat-o pe fosta sefa a DNA sub control judiciar, cu interdictia de a parasi tara.

Kovesi este candidata preferata de Parlamentul European pentru a deveni procuror-sef european

Frans Timmermans, Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, si-a reafirmat sprijinul pentru Laura Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european si a reiterat faptul ca fosta sefa DNA ramane candidata preferata a Parlamentului European pentru.

Ilan Laufer, atac la Frans Timmermans: Romania nu este colonia dumneavoastra

Ilan Laufer, proaspatul lider al organizatiei PSD din Statele Unite, l-a atacat miercuri pe prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, spunand despre acesta ca este intr-o campanie electorala si ca trateaza Romania ca pe o colonie personala.

Europarlamentarul Norica Nicolai, reactie la discursul lui Frans Timmermans: Doar atacuri care, cu siguranta, au o motivatie politica si electorala

Europarlamentarul ALDENorica Nicolai a avut o prima reactie dupa discursul lui Frans Timmermans, spunand ca este unul pur electoral. Doar atacuri care, cu siguranta, au o motivatie politica si.

Tudorel Toader, anunt dupa atacurile lui Frans Timmermans: Numirile de procurori in Uniunea Europeana sunt politice

Tudorel Toader, va face delaratii de presa, miercuri, la ora 15: 00, la Ministerul Justitiei, dupa atacurile lansate de prim - vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. Frans Timmermans, prim-.

Ilan Laufer, consilierul Vioricai Dancila, ATAC DUR la adresa lui Frans Timmermans: Tratati Romania ca pe o colonie, cu presiuni si amenintari, iar apoi ne dati lectii cu privire la statul de drept

Ilan Laufer, consilier al premierului Viorica Dancila, a lansat un atac dur la adresa prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, in contextul in care acesta a avertizat Guvernul PSD-ALDE sa nu.

Frans Timmermans, afirmatii dure despre statul de drept in Romania: Avertizez Guvernul roman sa nu intreprinda actiuni care sa afecteze sistemul judiciar

Vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a facut o serie deafirmatii dure cu privire la statul de drept in Romania. As vrea sa avertizez Romania, Guvernul roman sa nu intreprinda.

Tudorel Toader atenteaza la scaunul lui Frans Timmermans

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a publicat luni pe pagina sa de Facebook o fotografie din biroul de la Bruxelles, unde s-a asezat pe locul rezervat prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, un constant critic al reformelor din justitie, Frans Timmermans.

Tajani exprima preocuparea PE pentru situatia Laurei Codruta Kovesi

Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, s-a declarat preocupat, astazi, de presiunile statului roman asupra fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi, care este candidata preferata de legislativul comunitar pentru noul rol de procuror-sef european.

ALDE, in razboi cu propria familie politica: Pentru domnul Verhofstadt statul de drept inseamna doamna Kovesi si problemele sale din justitie

ALDE Romania au lansat critici dure miercuri la adresa lui Guy Verhofstadt, liderul grupului ALDE din Parlamentul European, care a solicitat oficial excluderea partidului condus de Calin Popescu Tariceanu din familia europeana ALDE european), potrivit unui punct de vedere remis presei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )