Libnet.ro
UNICEF

07:00

Franta si Portugalia, in zona rosie Covid. Vii din Paris sau Lisabona? Intri in carantina!

România Liberă România Liberă,
Franta si Portugalia, in zona rosie Covid. Vii din Paris sau Lisabona? Intri in carantina!

Franta si Portugalia, in zona rosie Covid. Franta si Portugalia sunt tarile care au fost introduse, vineri, pe lista zonelor rosii, cu risc epidemiologic foarte crescut. Motivul il reprezinta numarul mare de cazuri de imbolnavire cu Covid, in contextul in care acum ne confruntam si cu tulpina sud-africana, de trei ori mai contagioasa decat Delta. continuă pe România Liberă

Franta si Portugalia, in zona rosie. Spania si Republica Moldova, in zona galbena. CNSU a actualizat lista statelor de risc epidemiologic ridicat (DOCUMENT)

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat vineri Hotararea nr. 110 pentru actualizarea listei cu tarile si teritoriile de risc epidemiologic ridicat, astfel ca Franta si Portugalia au fost incadrate in zona rosie. Spania .

Noua lista a tarilor cu risc epidemiologic ridicat. Franta si Portugalia intra in zona rosie, Spania, in zona galbena

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a actualizat vineri lista statelor cu risc epidemiologic ridicat de COVID-19. Franta si Portugalia intra in zona rosie, in timp ce Spania trece de pe lista verde in cea galbena.

GRAFIC Un singur judet mai este in zona rosie. Topul judetelor dupa incidenta si numar de cazuri noi

Rata de infectare Covid a scazut la 1,77 la nivel national, iar singurul judet ramas in zona rosie este Arad, cu o incidenta de 3,13 la mie, potrivit datelor oficiale de marti.

Cercetatori: Primii roboti vii din lume, cunoscuti sub numele de xenoboti, se pot reproduce

Oamenii de stiinta americani care au creat primii roboti vii din lume spun ca formele de viata, cunoscute sub numele de xenoboti, se pot reproduce acum intr-un mod care nu este vazut la plante si animale, relateaza CNN, citat de news. ro. Formati din celulele stem ale broastei africane cu gheare Xenopus laevis) de la care isi iau numele, xenobotii au o circumferinta mai mica de un milimetru 0,04 inchi). Micii roboti au fost prezentati pentru prima data in 2020, dupa ce experimentele au aratat ca se pot misca, lucra impreuna in grupuri si se pot auto-vindeca.

Ce se intampla cu pandemia de covid-19 din ianuarie 2022. Streinu-Cercel face anuntul momentului

Chiar si cu un program de vaccinare de rapel in vigoare, un numar important de pacienti ar putea fi spitalizati cu COVID-19 de acum pana in martie 2022, conform celui mai pesimist scenariu. Cu toate acestea, se preconizeaza ca numarul deceselor va fi de aproximativ zece ori mai mic, ceea ce reflecta nivelul ridicat si .

3 persoane au Covid-19 din cele venite din Africa de Sud

Ministerul Sanatatii a dat un nou comunicat in care arata ca in total sunt 3 persoane ce au Covid-19 dupa revenirea din Africa de Sud. Precizare:Referitor la persoanele repatriate din Africa de Sud, precizam faptul ca in urma testelor efectuate, 3 persoane 2 la aeroportul din Bucuresti si 1 la Baia Mare) au fost .

Noua lista a tarilor cu risc epidemiologic: Franta si Portugalia intra in zona rosie DOCUMENT

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat Hotararea cu privire la lista de clasificare a tarilor si teritoriilor in functie de rata de incidenta cumulata, in vederea stabilirii persoanelor care sosesc in Romania din acestea si cu privire la care se instituie masura carantinei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )