Libnet.ro
UNICEF

07:15

Franta: Prima amenda pentru piraterie online: 150 de euro pentru doua melodii cu Rihanna

B1 B1,
Franta: Prima amenda pentru piraterie online: 150 de euro pentru doua melodii cu Rihanna

Un francez a fost amendat cu suma de 150 de euro pentru ca a descarcat de pe Internet doua melodii ale cantaretei Rihanna. Astfel, francezul Alain Prevost este prima persoana din Franta, amendata pentru. continuă pe B1

Prima amenda pentru piraterie online in Franta: 150 de euro pentru doua melodii ale Rihannei descarcate de pe torente

Controversata lege franceza a celor trei lovituri care-si propune sa lupte impotriva pirateriei online a facut prima victima: un francez in varsta de 40 de ani care a fost amendat cu 150 de euro pentru doua melodii cu Rihanna descarcate de pe torente. Interesant e ca melodiile au fost downloadate de sotia sa cu care acum este in proces de divort, scrie BBC.

Franta face presiuni pentru a determina Spania sa solicite ajutor extern - surse.

Franta face presiuni asupra Spaniei pentru a determina guvernul de la Madrid, condus de premierul Mariano Rajoy sa ceara ajutor financiar de la Uniunea Europeana si sa lase deoparte ingrijorarile Germaniei, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate discutiilor, scrie Mediafax. Oficialii francezi cer Spaniei sa solicite ajutor de la fondul de salvare al zonei euro, pentru a cimenta scaderile inregistrate de randamentele obligatiunilor guvernamentale din sudul zonei euro dupa ce .

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )