Libnet.ro
UNICEF

19:46

Freemans: cele mai bune texte noi si Harti se lanseaza in Romania. intalnire cu scriitorii John Freeman si Marius Chivu

Adevărul Adevărul,
Freemans: cele mai bune texte noi si Harti se lanseaza in Romania. intalnire cu scriitorii John Freeman si Marius Chivu

John Freeman si Marius Chivu stau de vorba joi, 23 noiembrie, de la ora 19. 00, la Mezanin, despre scris si editat, despre poezie si jurnalism, despre vocile noi din literaturade pretutindeni. continuă pe Adevărul

Black Friday 2017 eMAG. Cele mai bune oferte la electrocasnice

Cel mai mare magazin online din Romania anunta reduceri importante la mai multe categorii de electrocasnice, cu ocazia Black Friday 2017. Iata cateva dintre cele mai atractive oferte inainte de Black Friday 2017 eMAG.

Cele mai bune anvelope de iarna 215/65R16 recomandate de ADAC in 2017

Autoritatea germana ADAC a facut un clasament al celor mai bune anvelope de iarna cu dimensiunea de 215/65R16 latimea de 215 mm, inaltimea de 65 mm si diametrul de 16) pentru a nota performantele in diferite conditii de drum, zapada, gheata, asfalt.

Black Friday 2017 eMAG masini de spalat. Cele mai bune oferte

Ca si in anii trecuti, cel mai mare magazin online din Romania anunta oferte importante la mai multe categorii de produse. Iata, inainte de startul campaniei Black Friday 2017 eMAGcateva oferte la masini de spalat.

La ce trebuie sa fii atent ca sa alegi cele mai bune oferte de telefonie, internet sau televiziune de Black Friday

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a facut joi o serie de recomandari adresate utilizatorilor, astfel incat sa aleaga oferta telecom care corespunde cel mai bine nevoilor lor de comunicare si consum.

Cele mai bune ponturi de la specialisti pentru ingrijirea craciunitei: Pervazul nu este solutia ideala

Craciunita este una dintre plantele de apartament cel mai usor de ingrijit, fiind recunoscuta de specialisti ca singura planta cu proprietatea de a-si schimba culoarea frunzelor in rosu in preajma Craciunului.

Black Friday 2017 frigidere. Cele mai bune afaceri de Vinerea Neagra

Black Friday 2017 frigidere. Daca sunteti in cautarea unui aparat frigorific, de Black Friday, la eMAG, gasiti modele pentru toate buzunarele. La eMAG, campania de reduceri Black Friday 2017 incepe.

Cele mai vechi dovezi ale prepararii vinului dateaza de acum 8.000 de ani din statul caucazian Georgia

Un amplu studiu publicat luni arata ca cele mai vechi dovezi ale prepararii vinului dateaza de acum 8. 000 de ani, din Georgia, o tara celebra pentru vinurile sale. In 2011 cele mai vechi dovezi gasite erau de acum sase milenii, din Armenia, apoi s-au descoperit resturi si mai vechi in Iran, dar dovezile din Georgia sunt cu un mileniu mai vechi. Arheologii spun ca cea mai veche bautura alcoolica despre care exista date a fost produsa acum 9. 000 de ani in China din orez, miere, struguri salbatici si paducel.

Ochiul din Binhai, una dintre cele mai futuriste biblioteci din lume, s-a deschis recent, in China FOTO VIDEO

La inceputul lunii octombrie, in China, a fost deschisa una dintre cele mai futuriste biblioteci din lume. Cu o suprafata de 34. 000 de metri partrati, biblioteca Tianjin Binhai are cinci etaje si adaposteste 1,2 milioane de carti.

Locuri de munca in strainatate: Spania si Portugalia au cele mai multe posturi vacante

Angajatorii din Spatiul Economic European au 1. 927 de locuri de munca vacante in reteaua Eures, cele mai multe fiind in Spania, la cules de capsuni, in Portugalia, la cules de zmeura, si in Danemarca, la cules de mazare. De asemenea, angajatorii din Marea Britanie cauta 100 de muncitori in fabrica, in timp ce in Cehia sunt disponibile 30 de locuri de munca pentru soferi de autobuz.

Cele mai periculoase bacterii

In acest an, Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a publicat lista bacteriilor care au provocat cele mai multe decese in intreaga lume. Chiar daca nu toate bacteriile sunt mortale, unele dintre ele pot pune in pericol viata, dezvoltand diferite boli care, daca nu sunt detectate si tratate la timp, pot cauza moartea.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )