Libnet.ro
UNICEF

18:45

Fresh! KEO lanseaza un nou single STIU!

Devorator Monden Devorator Monden,
Fresh! KEO lanseaza un nou single STIU!

Dupa showul electrizant pe care l-a facut in Garajul Europa FM cu trupa live, cu colegul Skizzo Skillz si cu invitatii speciali Alexandra Ungureanu si Ralflo, KEO le multumeste fanilor pentru sustinerea neconditionata asa cum stie mai bine: cu un single nou. Noul single se numeste Stiu si vine dupa un turneu national fulminant, Mix . continuă pe Devorator Monden

Trupa U2 lanseaza un nou single, dupa o pauza de trei ani. Si vor veni in Romania?

Formatia irlandeza U2 a anuntat ca a lansat un nou single, dupa trei ani de pauza. Melodia apare pe coloana sonora a filmului biografic Mandela: Long Walk To Freedom, informeaza nme. com, potrivit Mediafax .

Backstreet Boys lanseaza un nou single Show Em (What Youre Made Of)!

Noua piesa cu iz de imn a formatiei americane este extrasa ca single oficial de pe recentul album Backstreet Boys, intitulat In A World Like This, care a fost lansat anul acesta in iulie. Show Em What Youre Made Of) este precedat de primul single oficial si anume trackul In A World Like This, cel .

Fresh! Keane lanseaza o noua piesa Wont Be Broken!

Noua piesa a formatiei britanice face parte de pe compilatia The Best Of Keane, primul album greatest hits al grupului, acesta urmand a fi lansat pe 11 noiembrie. The Best Of Keane va cuprinde, pe langa acest nou track si recentul single Higher Than The Sun, single-uri lansat de membrii Keane de-a lungul celor 10 .

Fresh! XONIA lanseaza o frumoasa balada de dragoste YOU I!

XONIA lanseaza noul ei single, YOU I, una dintre cele mai frumoase balade de dragoste ale sfarsitului de an. Inca de la primele acorduri, YOU I, te introduce intr-o atmosfera romantica, dominata de sentimentul unei iubiri neimpartasite. Melodia este in contrast cu celelalte piese lansate de XONIA pana acum, venind cu un sound .

HOT! Directia 5 lanseaza videoclipul single-ului Hello!

Cu noua zile inainte de concertul Zambetul face minuni, directia 5 lanseaza videoclipul single-ului Hello, primul extras de pe noul album al trupei. Regizat de catre Iulian Moga, Hello aduce in prim plan o ipostaza inedita a baietilor, o poveste romantica si amuzanta. Povestea videoclipului aduce in prim plan 2 tineri indragostiti, fiecare dintre ei .

HOT! ToppDogg lanseaza clipul single-ului de debut Say It!

Formatia sud-coreeana alcatuita din 13 membrii isi face oficial debutul cu clipul single-ului Say It. Cei 13 baieti, cunoscuti pe scurt ca ToppDogg, se numesc Kidoh, Yano, Jenissi, Xero, Hansol, P-Goon, Nakta, B-Joo, Hojoon, A-TOM, Seogoong, Sangdo si Gohn. Clipul piesei Say It a avut premiera pe 23 octombrie, acesta iesind in evidenta datorita miscarilor .

VIDEO Trupa U2 a lansat un nou single, dupa o pauza de trei ani

Formatia irlandeza U2 a anuntat ca a lansat un nou single, dupa trei ani de pauza, melodia aparand pe coloana sonora a filmului biografic Mandela: Long Walk To Freedom.

SuperChill pregatesc un nou single Follow My Body! Asculta aici un scurt teaser!

SuperChill, trupa cu cei mai multi, tineri si veseli membri din Romania lucreaza constant la piese in studioul Drum Box Production, motiv pentru care niciodata nu lasa publicul sa astepte prea mult pentru melodii noi. Acestea fiind spuse, ascultati mai jos o noua productie din partea lor, Follow My Body, o piesa cu o abordare .

Bladi Dr. Mako feat. Drei Ros lanseaza un single nou, You Me

Dupa succesul inregistrat in Spania cu cele doua single-uri, Alive si Fly Around Me, Bladi & Dr Mako revin in forta cu un nou single You & Me. You& Me este o piesa eurodance care combina un refren foarte penetrant, usor de retinut si fredonat, interpretat in forta de Bladi cu partitura rapp a .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )