Libnet.ro
UNICEF

07:00

Fresh! Little Mix ne prezinta piesa care da titlul noului lor album Salute!

Devorator Monden Devorator Monden,
Fresh! Little Mix ne prezinta piesa care da titlul noului lor album Salute!

Trackurile incluse pe noul material discografic al fetelor de la Little Mix incep sa fie dezvaluite online pe banda rulanta. Dupa bonus trackul Une Autre Personne in colaborare cu frantuzoaica Tal si piesa Boy, a venit randul trackului care da titlul albumului sa iasa la iveala si sa ne incante cu ritmurile sale. Salute, piesa . continuă pe Devorator Monden

Fresh! Little Mix prezinta o noua piesa de pe albumul Salute Boy!

Trackul compus de Camille Purcell, George Tizzard si Rick Parkhouse si produs de Fred Ball face parte de pe cel de-al doilea album din cariera formatiei Little Mix, intitulat Salute, care va fi lansat pe 10 noiembrie in UK si pe patru februarie 2014 in US. Piesa Boy, despre care inca nu se stie daca .

HOT! Frantuzoaica Tal si formatia Little Mix colaboreaza pentru o noua piesa Une Autre Personne!

Inedita colaborare dintre cantareata din Franta de origine israeliana Tal Benyerzi si formatia britanica Little Mix va fi inclusa ca bonus track pe noul material al grupului, intitulat Salute, care va fi lansat pe 10 noiembrie in UK si pe patru februarie 2014 in US. Une Autre Personne, compusa de Tal Benyerzi, contine atat versuri .

Taylor Swift si Little Mix au cantat live la X Factor UK! Vezi aici momentele artistelor!

Duminica, trei noiembrie, a avut loc o noua editie live a celebrului concurs de talente. Asa cum ne-am obisnuit, organizatorii au adus, ca in fiecare saptamana, alte doua nume cunoscute din industria muzicala care sa incante audienta cu hiturile lor. Little Mix, foste participante la X Factor UK si singurul grup care a castigat vreodata .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1915 seconds )