Libnet.ro
UNICEF

10:45

Fujitsu Siemens Austria, unul dintre denuntatorii faptelor de coruptie din dosarul Microsoft

Hotnews Hotnews,
 Fujitsu Siemens Austria, unul dintre denuntatorii faptelor de coruptie din dosarul Microsoft

Fujitsu Siemens GmbH Austria a formulat denunt pe data de 8 octombrie cu privire la fapte de coruptie savarsite de angajatii societatii in legatura cu incheierea si derularea contractului din anul 2004 cu Guvernul Romaniei, se arata in ordonanta DNA de incepere a urmaririi penale in legatura cu incheierea si derularea mai multor proiecte si contracte intre Executiv si Microsoft, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Ponta: Agricultura ramane unul dintre motoarele de crestere economica a Romaniei

Agricultura ramane si in acest an unul dintre motoarele de crestere economica pentru Romania, a declarat premierul Victor Ponta, care a subliniat ca, in 2014, la fel ca si in 2013, acest domeniu va fi pe.

Scandal la Petrolul. Suporterii vor fi audiati la Politie. Unul dintre liderii galeriei a ajuns la spital

Este scandal la Petrolul. Unul dintre liderii galeriei a ajuns la spital dupa ce a suferit un preinfarct cand a aflat ca va fi audiat de politie luni. Oamenii legii au trimis mai multe citatii in urma incidentelor produse de galerie. Suporterii sunt cercetati pentru savarsirea infractiunii de distrugere, dar si de scandari xenofobe.

Un accident rutier s-a produs pe Autostrada 1, intre Sebes si Sibiu. Unul dintre soferi a murit, iar altul a fost ranit

Grav accident pe Autostrada 1, intre Sebes si Sibiu, in care au fost implicate doua tiruri. Pentru soferul unuia dintre ele impactul a fost fatal, iar celalalt a fost ranit. in urma accidentului, politistii au.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )