Libnet.ro
UNICEF

01:05

Furtul de la muzeul Kunsthal din Rotterdam: Hotii ar fi ars tablourile furate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Furtul de la muzeul Kunsthal din Rotterdam: Hotii ar fi ars tablourile furate

Ancheta privind furtul de tablouri de la muzeul Kunsthal din Rotterdam indica faptul ca tablourile au fost arse de mama unuia dintre presupusii hoti, anunta Antena3. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Furtul de la muzeul Kunsthal din Rotterdam: Hotii ar fi ars tablourile sustrase

Ancheta privind furtul de tablouri de la muzeul Kunsthal din Rotterdam indica faptul ca tablourile au fost arse de mama unuia dintre presupusii hoti, anunta Antena3. ro.

FURTUL SECOLULUI. Tablourile din Rotterdam AU FOST ARSE

Ancheta privind furtul de tablouri de la muzeul Kunsthal din Rotterdam indica faptul ca tablourile au fost arse de mama lui Radu Dogaru, unul dintre presupusii hoti. Procurorii Directiei de Investigare a.

Cel putin unul dintre tablourile furate din Olanda a fost ars in casa mamei lui Radu Dogaru - surse

Cel putin unul dintre cele sase tablouri furate de la muzeul Kunsthal din Rotterdam a fost ars in casa mamei lui Radu Dogaru, in urma expertizei cenusii ridicate la perchezitii din locuinta acesteia fiind gasite urme de la pictura, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

UPDATE Cel putin unul dintre tablourile furate din Olanda a fost ars in casa mamei lui Radu Dogaru - surse

Cel putin unul dintre cele sase tablouri furate de la muzeul Kunsthal din Rotterdam - semnate de Pablo Picasso, Henri Matisse, Claude Monet, Paul Gauguin si Lucian Freud - a fost ars in casa mamei lui Radu Dogaru, in urma expertizei cenusii ridicate la perchezitii din locuinta acesteia fiind gasite urme de la pictura, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

UPDATE Cel putin unul dintre tablourile furate din Olanda ar fi fost ars in casa mamei lui Radu Dogaru - surse

Cel putin unul dintre cele sase tablouri furate de la muzeul Kunsthal din Rotterdam - semnate de Pablo Picasso, Henri Matisse, Claude Monet, Paul Gauguin si Lucian Freud - ar fi fost ars in casa mamei lui Radu Dogaru, in urma expertizei cenusii ridicate la perchezitii din locuinta acesteia fiind gasite urme de la pictura, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

Unul dintre tablourile furate de o banda de romani, in Olanda, a fost ars

Cel putin unul dintre cele sase tablouri furate de la muzeul Kunsthal din Rotterdam a fost ars in casa mamei lui Radu Dogaru, in urma expertizei cenusii ridicate la perchezitii din locuinta acesteia fiind gasite urme de la pictura, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax.

SCANDALUL TABLOURILOR FURATE. DIICOT: Suspectii au ars cel putin un tablou.

Cel putin unul dintre cele sase tablouri furate de la muzeul Kunsthal din Rotterdam a fost ars in casa mamei lui Radu Dogaru, relateaza Mediafax, miercuri, citand surse judiciare. In urma perchezitiilor efectuate de autoritati la casa mamei unuia din suspecti, procurorii au gasit urme de cenusa apartinand unuia din tablouri. Procurorii DIICOT au dispus, luni, expertizarea, la un laborator de specialitate al Muzeului National de Arta, a cenusii ridicate in urma perchezitiilor din casa mamei lui .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )