Libnet.ro
UNICEF

13:30

UPDATE Cel putin unul dintre tablourile furate din Olanda ar fi fost ars in casa mamei lui Radu Dogaru - surse

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Cel putin unul dintre tablourile furate din Olanda ar fi fost ars in casa mamei lui Radu Dogaru - surse

Cel putin unul dintre cele sase tablouri furate de la muzeul Kunsthal din Rotterdam - semnate de Pablo Picasso, Henri Matisse, Claude Monet, Paul Gauguin si Lucian Freud - ar fi fost ars in casa mamei lui Radu Dogaru, in urma expertizei cenusii ridicate la perchezitii din locuinta acesteia fiind gasite urme de la pictura, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax. continuă pe Hotnews

UPDATE Cel putin unul dintre tablourile furate din Olanda a fost ars in casa mamei lui Radu Dogaru - surse

Cel putin unul dintre cele sase tablouri furate de la muzeul Kunsthal din Rotterdam - semnate de Pablo Picasso, Henri Matisse, Claude Monet, Paul Gauguin si Lucian Freud - a fost ars in casa mamei lui Radu Dogaru, in urma expertizei cenusii ridicate la perchezitii din locuinta acesteia fiind gasite urme de la pictura, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

Cel putin unul dintre tablourile furate din Olanda a fost ars in casa mamei lui Radu Dogaru - surse

Cel putin unul dintre cele sase tablouri furate de la muzeul Kunsthal din Rotterdam a fost ars in casa mamei lui Radu Dogaru, in urma expertizei cenusii ridicate la perchezitii din locuinta acesteia fiind gasite urme de la pictura, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

Cel putin unul din tablourile furate din Olanda ar fi fost ars: Cenusa analizata a fost ridicata din casa mamei lui Radu Dogaru

Cel putin unul dintre tablourile furate dinMuzeul Kunsthal din Rotterdam a fost ars, anunta o expertiza realizata la unlaborator de specialitate al Muzeului National de Arta. Aceasta expertiza a.

Unul dintre tablourile furate de o banda de romani, in Olanda, a fost ars

Cel putin unul dintre cele sase tablouri furate de la muzeul Kunsthal din Rotterdam a fost ars in casa mamei lui Radu Dogaru, in urma expertizei cenusii ridicate la perchezitii din locuinta acesteia fiind gasite urme de la pictura, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax.

SCANDALUL TABLOURILOR FURATE. DIICOT: Suspectii au ars cel putin un tablou.

Cel putin unul dintre cele sase tablouri furate de la muzeul Kunsthal din Rotterdam a fost ars in casa mamei lui Radu Dogaru, relateaza Mediafax, miercuri, citand surse judiciare. In urma perchezitiilor efectuate de autoritati la casa mamei unuia din suspecti, procurorii au gasit urme de cenusa apartinand unuia din tablouri. Procurorii DIICOT au dispus, luni, expertizarea, la un laborator de specialitate al Muzeului National de Arta, a cenusii ridicate in urma perchezitiilor din casa mamei lui .

Cel putin 15 morti si zeci de raniti intr-o serie de atentate comise la Bagdad.

Cel putin 15 persoane au fost ucise, iar alte cateva zeci au fost ranite intr-o serie de atentate produse luni la Bagdad, anunta surse medicale si din cadrul serviciilor de securitate, citate de AFP, potrivit Mediafax. Patru atentate cu masina-capcana au provocat moartea a cel putin zece persoane si ranirea altor 39 in centrul capitalei irakiene. Alte doua explozii au avut loc la periferia orasului, provocand moartea a cinci persoane si ranirea altor 15. Irakul a fost scena a numeroase .

Grav accident rutier in India. Cel putin 21 de persoane au murit

Cel putin 21 de persoane au murit si alte 23 sunt ranite, dupa ce un autobuz de transport public s-a rasturnat in Canalul Hazara, din orasul Etah, India. Conform autoritatilor locale, teribilul accident s-a.

MI5 au incercat sa-l recruteze pe unul dintre suspectii atentatului de la Londra

Serviciile de informatii interne britanice au incercat sa il recruteze pe Michael Adebolajo, care a revendicat crima unui soldat miercuri la Londra, a afirmat vineri seara pentru postul BBC News unul dintre prietenii sai care a fost arestat dupa interviul televizat, anunta Mediafax.

Furtul de la muzeul Kunsthal din Rotterdam: Hotii ar fi ars tablourile furate

Ancheta privind furtul de tablouri de la muzeul Kunsthal din Rotterdam indica faptul ca tablourile au fost arse de mama unuia dintre presupusii hoti, anunta Antena3. ro.

Ionut Budisteanu, liceanul care a castigat unul dintre cele mai importante premii stiintifice: Vreau sa fiu profesor universitar

Ionut Budisteanu, elevul de 19 ani care a castigat premiul cel mare Gordon E. Moore) la Intel International Science and Engineering Fair Intel ISEF 2013), una dintre cele mai importante competitii de stiinta si inginerie pentru liceeni din lume, vrea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )