Libnet.ro
UNICEF

21:45

Gabi Badalau a inselat-o pe Bianca Dragusanu. Informatii de ultima ora din cuplu

Playtech Playtech,
Gabi Badalau a inselat-o pe Bianca Dragusanu. Informatii de ultima ora din cuplu

Se pare ca Gabi Badalau nu i-a putut fi fidel nici Biancai Dragusanu, acesta fiind surprins in timp ce petrecea noaptea cu mai multe femei. Bianca Dragusanu, in schimb, nu era acolo! Gabi Badalau a inselat-o pe Bianca Dragusanu Pe Bianca Dragusanu si Gabi Badalau, sotul Claudiei Patrascanu, inceputul de an i-a prins in Maldive, . continuă pe Playtech

Bianca Dragusanu l-a umilit pe Gabi Badalau cu o replica simpla: 3 la 10 lei

Dragostea se face-n minim doi, canta Alex Velea. Gabi Badalau accepta varianta de trei. Simbol deosebit in religia crestina, dar si in ezoterism, semnificatia cifrei a facut obiectul unei inregistrari video postate de Bianca Dragusanu pe contul personal de socializare. Diva a tratat cu ironie evenimentele de cu seara. Replica Biancai Dragusanu dupa ce Gabi .

Ce sporuri si indemnizatii se taie de la bugetari. Informatii de ultima ora

S-a aflat ce sporuri si indemnizatii se taie de la bugetari. Informatii de ultima ora. Ce se intampla cu veniturile anagatilor la stat, cititi in articolul de mai jos. Vesti proaste pentru bugetari. Ce indemnizatii si sporuri le dispar din salariu Sunt informatii de ultima ora in ceea ce priveste taierea sporurilor si indemnizatiilor la .

Spaniolii contrazic tot ce au spus doctorii din Romania. Informatii de ultima ora despre vaccinare

Campaniile de vaccinare anti-covid, la nivel european sunt in plina desfasurare. Cu toate astea Spania vine si da peste cap taoteprocedurile implementate de forul european de lupta impotriva virusului COVID-19. Recentele declaratii venite din partea premierului Pedro Sanchez pun pe jar autoritatile europene, si nemutumeste popoulatia generala din Spania. Premierul spaniol Pedro Sanchez declaratii soc .

Voturile lui Clotilde Armand se vor renumara. Informatii de ultima ora, decizia judecatorilor e finala

Zi cu ghinion astazi pentru noul edil din Primaria Sector 1 din Bucuresti. La alegerile locale de anul trecut, la Sectorul 1, a fost un adevarat scandal. Mai ales dupa aparitia unor dovezi ca s-ar fi fraudat scrutinul. Astazi Clotilde Armand a primit o oovitura dura din partea procurorilor. Decizia ar putea da peste cap .

Informatii de ultima ora despre mama lui Mihai Mitoseru. Ce se intampla cu ea: A fost dusa la Terapie Intensiva

8 februarie era ziua in care actrita Camelia Mitoseru trebuia sa fie externata din spital dupa operatia complicata pe care a suferit-o saptamana trecuta, atunci cand i-a fost extirpata o tumora din zona craniana. Din cauza varstei inaintate, dar si a problemelor cu tensiunea, cateva vase de sange i s-au spart in zona operatiei, asa .

Claudia Patrascanu, reactie de ultima ora dupa despartirea dintre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau: E rusinos

Claudia Patrascanu vine cu o reactie dupa auzul despartirii celei mai controversate si neasteptate relatii din showbiz-ul romanesc. Ce a spus inca sotia lui Gabi Badalau despre finalul povestii de dragoste dintre acesta si Bianca Dragusanu? Bianca Dragusanu si Gabi Badalau s-au despartit. Reactia Claudiei Patrascanu Fanii fostei asistente pacatoase sunt socate de noua veste, .

Bianca Dragusanu, decizie radicala dupa despartirea de Gabi Badalau. Ce a facut vedeta

Bianca Dragusanu este din nou o femeie libera, dupa ce a anuntat despartirea de Gabi Badalau, sotul Claudiei Patrascanu, care, recent, a fost surprins in compania mai multor domnisoare, petrecand de zile mari. Bianca Dragusanu, decizie radicala dupa despartirea de Gabi Badalau Astfel ca Bianca Dragusanu l-a scos de la follow pe Gabi Badalau, pe .

Cum trece Bianca Dragusanu peste despartirea de Gabi Badalau. Vedeta a povestit tot

Sunt implinita din toate punctele de vedere. Viata mea merge in directia aia in care trebuia sa mearga de mai mult timp, spunea Bianca Dragusanu in ianuarie, dupa ce s-a intors din vacanta din Maldive pe care a petrecut-o alaturi de Gabi Badalau. Da, ma marit pentru a treia oara, a continuat blondina, punand paie .

Gabi Badalau, un adevarat cuceritor. Cu ce vedete a avut relatii, inainte de Bianca Dragusanu

Gabi Badalau e deja cunoscut drept un crai de Dorobanti. Acesta provine dintr-o familie cu renume, iar niciodata nu a zis nu controversei, mai cu seama cand a venit vorba despre viata sentimentala. Cu ce alte vedete a mai avut relatii? Gabi Badalau, cuceritor de prima mana. Ce alte vedete i-au trecut prin pat? Gabi .

Bianca Dragusanu se muta cu Gabi Badalau. Ce cred parintii omului de afaceri

Gabi Badalau a fost pe data de 8 februarie la Agigea, in Constanta, pentru ca a tinut sa fie alaturi de fiii sai la redeschiderea scolilor si a gradinitelor. A schimbat cateva cuvinte protocolare cu sotia sa, Claudia Patrascanu, caci in aceasta vineri se vor revedea pentru ca barbatul sa-si ia copiii acasa fiindca urmeaza .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )