Libnet.ro
UNICEF

01:05

Informatii de ultima ora despre mama lui Mihai Mitoseru. Ce se intampla cu ea: A fost dusa la Terapie Intensiva

Playtech Playtech,
Informatii de ultima ora despre mama lui Mihai Mitoseru. Ce se intampla cu ea: A fost dusa la Terapie Intensiva

8 februarie era ziua in care actrita Camelia Mitoseru trebuia sa fie externata din spital dupa operatia complicata pe care a suferit-o saptamana trecuta, atunci cand i-a fost extirpata o tumora din zona craniana. Din cauza varstei inaintate, dar si a problemelor cu tensiunea, cateva vase de sange i s-au spart in zona operatiei, asa . continuă pe Playtech

Anthony Fauci, anunt de ultima ora despre a doua doza de vaccin. Ce patesti daca nu o faci

Ca si restul lumii, Statele Unite ale Americii se afla in plina campanie de vaccinare anti-covid. intr-un interviu recent, Anthony Fauci declara ca este necesara intarzierea celei de-a doua doze de vaccin. Justificare acestei afirmatii se referea la a beneficia cat mai multi americani de prima doza de vaccin. Cu toate astea, expertul spune ca .

Raed Arafat, anunt de ultima ora despre festivalurile din vara. Vesti proaste pentru romani!

Aparitia vaccinurilor anti-Covid-19 au oferit sperante mari cu privire la revenirea la o viata cat mai aproape de normalitate. Fara a sta prea mult pe ganduri, cativa organizatori renumiti si-au anuntat festivalurile pentru vara, iar amatorii au inceput sa-si faca planuri de distractie. Pentru a clarifica situatia, Raed Arafat a facut anuntul de care toata .

Veste excelenta primita de Mihai Mitoseru. in ce stare se afla mama lui, internata in spital

Mihai Mitoseru a trecut prin clipe cumplite, cand mama lui a trebuit sa fie supusa unei interventii complicate. Femeia a fost operata din cauza unei tumori, asa ca fiul ei a facut un apel la prietenii sai virtuali pentru a dona sange. Cum se simte mama lui Mihai Mitoseru, la cateva zile dupa operatie Initial, .

Ce sporuri si indemnizatii se taie de la bugetari. Informatii de ultima ora

S-a aflat ce sporuri si indemnizatii se taie de la bugetari. Informatii de ultima ora. Ce se intampla cu veniturile anagatilor la stat, cititi in articolul de mai jos. Vesti proaste pentru bugetari. Ce indemnizatii si sporuri le dispar din salariu Sunt informatii de ultima ora in ceea ce priveste taierea sporurilor si indemnizatiilor la .

Voturile lui Clotilde Armand se vor renumara. Informatii de ultima ora, decizia judecatorilor e finala

Zi cu ghinion astazi pentru noul edil din Primaria Sector 1 din Bucuresti. La alegerile locale de anul trecut, la Sectorul 1, a fost un adevarat scandal. Mai ales dupa aparitia unor dovezi ca s-ar fi fraudat scrutinul. Astazi Clotilde Armand a primit o oovitura dura din partea procurorilor. Decizia ar putea da peste cap .

inca un virus gripal a aparut in SUA. Informatii de ultima ora, primele cazuri

O noua varianta a virusului gripal A H3N2) a fost descoperita in America. Acesta este primul virus gripal gasit in SUA, in 2021. Virusul a fost descoperit in Wisconsin, la un copil de 13 ani Virusul a fost descoperit dupa ce un minor cu probleme respiratorii a fost testat pe 13 ianuarie, potrivit Organizatiei Mondiale .

Pensii 2021. Anunt de ultima ora al Ministrului Muncii: Suntem la un minim istoric

Subiectul pensii 2021 revine inca odata in discutie. Sub presiunea deciziei Curtii Constitutionale oficialii din guvernul codnus de Florin Citu fac noi declaratii. Ministrul Muncii Raluca Turcan vine cu anumite rectificari si noi informatii in ceea ce priveste acest subiect sensibil. Pensii 2021. Numarul de dosare de pensii restante la recalculare Presiunea Parlamentului si a .

Ce abuzuri a suferit clanul Duduianu. Fratele lui Emi Pian rupe tacerea, dezvaluiri de ultima ora

Fratele lui Emi Pian, Elvis, singurul frate ramas in libertate, vorbeste despre abuzurile la care este supus clanul Duduienilor, la sase luni dupa moartea liderului clanului. Elvis Pian, dezvaluiri despre abuzurile la care este supus clanul Duduienilor Elvis Pian a vorbit despre ultimele luni din viata familiei sale si a tinut sa ii contrazica pe .

Directorul ANM, date de ultima ora despre valul de aer siberian. Cat de mult vor scadea temperaturile

Gerul pune iar stapanire pe tara noastra. Timp de doua saptamani, aproape toata tara se va sa afla sub coduri meteo de ger si vreme rea.

Gigi Becali, decizie de ultima ora in scandalul cu finul Pandele. Ce a facut omul de afaceri, chiar acum

Gigi Becali a luat o decizie de ultima ora in scandalul cu finul Pandele. Ce a facut omul de afaceri, chiar acum, dupa ce primaria din Voluntari ii datoreaza o suma mare de bani. Gigi Becali are de recuperat o suma de bani de la fimul Pandele. Mutarea surprinzatoare a celor doi Gigi Becali, decizie .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )