Libnet.ro
UNICEF

06:15

Gabriel Cotabita a fost externat din spital

Antena3 Antena3,
Gabriel Cotabita a fost externat din spital

Gabriel Cotabita a fost externat joi, dupa 27 de zile de tratament in Spitalul Elias din Capitala, starea acestuia este ameliorata, urmand sa continue tratamentul de recuperare in ambulatoriu, a declarat pentru. continuă pe Antena3

Gabriel Cotabita a fost externat. Cantaretul va continua recuperarea in ambulatoriu

Gabriel Cotabita a fost externat joi, 16 iulie, dupa 27 de zile de tratament in Spitalul Elias din Capitala. Starea cantaretului este ameliorata, el urmand sa continue tratamentul de recuperare in ambulatoriu, scrie Mediafax.

Cat de mult a gresit infirmiera care s-a pozat cu Gabriel Cotabita pe patul de spital?

Infirmiera care s-a pozat cu Gabriel Cotabita pe patul de spital risca sa fie data afara din institutie pentru ca s-a pozat cu Gabriel Cotabita pe patul de spital si a facut publica fotografia. Iata ce spun specialistii ca ar urma sa se intample.

Gabriel Cotabita a fost externat: Artistul vrea sa aiba parte de o revenire spectaculoasa (VIDEO)

Gabriel Cotabita a fost externat din Spitalul Elias, acolo unde si-a petrecut ultimele saptamani pentru recuperare. Starea la externare este ameliorata, potrivit medicilor. Artistul va avea in continuare un.

FOTO. SCANDAL. O femeie a fost fotografiata langa Gabriel Cotabita, pe patul de spital

Cantaretul Gabriel Cotabita a fost fotografiat pe patul de spital. Langa el apare o femeie imbracata intr-un costum albastru, care pare a fi o uniforma de angajat al spitalului.

Efectele fotografiei scandaloase in care apare Gabriel Cotabita pe patul de spital VIDEO

Spitalul de Urgenta Floreasca este in mijlocul unui scandal stanjenitor, dupa ce o infirmiera s-a fotografiat, in sectia de reanimare, pe patul de spital, imbratisandu-l pe Gabriel Cotabita, iar imaginea a.

Gabriel Cotabita a fost EXTERNAT

Gabriel Cotabita a fost externat joi, dupa 27 de zile de tratament in Spitalul Elias din Capitala. Starea artistului s-a imbunatatit si urmeaza sa continue tratamentul de recuperare in ambulatoriu .

Mai multe posturi TV, in vizorul CNA. Motivul: imaginile difuzate cu Gabriel Cotabita, la reanimare

Un membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), Valentin Jucan, s-a autosesizat in cazul televiziunilor Kanal D, B1 TV si Romania TV, care au difuzat o imagine in care apare o infirmiera langa Gabriel Cotabita, pe patul de spital.

Asistenta care s-a fotografiat cu Gabriel Cotabita data disparuta! Femeia voia sa vanda poza cu artistul pentru a-si face...

Asistenta care a revoltat o tara intreaga, dupa ce s-a fotografiat cu Gabriel Cotabita pe patul de spital, desi artistul abia isi revenise din coma, a disparut din unitatea medicala. Ea este asteptata sa.

Gabriel Cotabita: Am fost in lumea de dincolo

A revenit miraculos la viata, iar acum e aproape refacut. Odata ce si-a recapatat memoria si a inceput sa vorbeasca, Gabriel Cotabita le-a facut marturisiri cutremuratoare apropiatilor despre ce i s-a.

Caru' cu Vedete: Adriana Bahmuteanu, in sanii goi la 41 e ani: Ma simt super bine in pielea mea; Gabriel Cotabita: Am fost in lumea de dincolo; Mihai Traistariu a zis-o si pe asta: As poza dezbracat pentru femei. Care este conditia

Cum arata vedetele nemachiate. Desi atunci cand sunt in lumina reflectoarelor vedetele sunt machiate de catre make-up artisti, atunci cand nu sunt prezente. Piesa noua pentru Aggro Santos si Andreea Banica! Red Lips is on air. Red Lips este nu numai o piesa noua pentru Andreea Banica, ci si un nou inceput.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )