Libnet.ro
UNICEF

14:30

Gabriel Oprea, despre trecerea lui Robert Cazanciuc la UNPR: N-a semnat nimic, sunt doar discutii. Nu este nimic oficial, ca sa fie foarte clar

B1 B1,
Gabriel Oprea, despre trecerea lui Robert Cazanciuc la UNPR: N-a semnat nimic, sunt doar discutii. Nu este nimic oficial, ca sa fie foarte clar

Presedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, a vorbit, joi, in cadrul unui interviu pentru Adevarul, despre informatia aparuta inn spatiul public in urma cu o zi, potrivit careia Robert Cazanciuc va trece. continuă pe B1

Vasile Blaga: Am discutat cu Gabriel Oprea despre motiunea de cenzura. Cred ca UNPR va sustine Guvernul

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat miercuri ca a discutat cu presedintele UNPR, Gabriel Oprea, cu privire la motiunea de cenzura si crede ca ca UNPR-ul va sustine Guvernul, scrie Agerpres. Au fost o.

Gabriel Oprea, despre functia de premier: Poate sa mi se propuna si functia de imparat. Nu spun ca mi s-a propus asa ceva. Mi s-ar narui toata munca de ani de zile

Vicepremierul Gabriel Oprea a purtat o discutie, luni, cu presedintele Klaus Iohannis, ininte de consultarile de la Palatul Cotroceni, pe tema securitatii nationale. Oprea a declarat, in cadrul unui interviu la.

Miscare surpriza in Guvern: Robert Cazanciuc trece la UNPR, care preia Ministerul Justitiei, PSD ramane fara un minister-cheie (surse)

Robert Cazanciuc, ministrul Justitiei, ar urma sa treaca la UNPR partidul condus de vicepremierul Gabriel Oprea), partid care va pastra si portofoliul Justitiei, au anuntat B1 TV si Agerpres, citand surse politice. Mutarea ar lasa PSD fara un portofoliu esential, Justitia fiind ministerul - cheie pentru eventuale modificari prin ordonanta de urgenta la Codul Penal sau de Procedura Penala. Cazanciuc a cazut in dizgratia unei parti din PSD, lui fiindu-i ceruta demisia la sedinta de luni a conducerii partidului. PSD pierde in acest moment portofoliul justitiei, daca stirea se confirma. 15: Declaratia lui Victor Ponta despre Robert Cazanciuc la inceputul sedintei de guvern: Acum de cand. tot timpul ati fost in coordonarea vicepremierului pentru siguranta nationala Gabriel Oprea - n. red. ), sunteti si mai eficient domnule ministru si ma bucura acest lucru.

Robert Cazanciuc trece la UNPR: Partidul condus de Gabriel Oprea preia ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, trece la Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei UNPR), potrivit unor surse guvernamentale, citate de B1 TV. Astfel, UNPR va prelua ministerul Justitiei, vicepremierul.

Efectul Ponta: PSD vrea capul lui Robert Cazanciuc. Eugen Nicolicea, posibil inlocuitor la Ministerul Justitiei: Daca ma sustine Oprea, accept

In ultima sedinta a PSD, baronii i-au cerut premierului Victor Ponta sa-l demita pe Robert Cazanciuc din functia de ministru al Justitiei. Ponta, urmarit penal de catre DNA, le-a promis social-democratilor ca va da curs solicitarilor venite din partid. Potrivit unor surse politice, deputatul UNPR Eugen Nicolicea, ministru pentru relatia cu Parlamentul, are cele mai amri sanse sa-l inlocuiasca pe Cazanciuc la Ministerul Justitiei.

Robert Cazanciuc nu-si da demisia. Ministrul Justitiei se muta la UNPR

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, nu-si da demisia dupa scandalul comunicatului legat de protestele PNL. Cazanciuc spune ca se mai gandeste, dar nici premierul nu i-a cerut asa.

Surse. Robert Cazanciuc trece la UNPR

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, va trece la Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei, conform unor surse citate de B1 Tv. Stire in curs de actualizare .

Cum va vota UNPR la motiunea de cenzura. Vicepremierul Gabriel Oprea aplica o metoda pe care el a patentat-o

Presedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat, joi, ca partidul sau nu va vota la motiunea de cenzura, mentionand ca parlamentarii UNPR nu se vor ridica din banca. Cred ca nu ne ridicam din.

Gabriel Oprea, la Adevarul Live: Nu sunt de acord ca Parlamentul sa schimbe Codul Penal. UNPR are un interes pentru Ministerul Justitiei

Vicepremierul Gabriel Oprea, omul-cheie al actualei guvernari, a spus, la Adevaul Live, ca nu sustine demersul parlamentarilor PSD de a schimba legislatia penala. Liderul UNPR a mai spus ca o sustine pe Laura Codruta Kovesi pentru inca un mandat in fruntea DNA, pentru ca institutia pe care o conduce este un etalon pe plan european.

Gabriel Oprea, viceprim-ministru, explica joi, de la ora 12.00, la Adevarul Live, daca si cat il mai sustine pe Victor Ponta in fruntea Guvernului

Gabriel Oprea, presedinte UNPR si viceprim-ministru, vine joi de la ora 12. 00 la Adevarul Live unde va raspunde intrebarilor jurnalistilor Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, si Liviu Iolu. Seful UNPR este in acest moment in pozitia din care poate schimba majoritatea in Parlament sau il poate sustine mai departe pe Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )