Libnet.ro
UNICEF

21:30

Gabriel Oprea, viceprim-ministru, explica joi, de la ora 12.00, la Adevarul Live, daca si cat il mai sustine pe Victor Ponta in fruntea Guvernului

Adevărul Adevărul,
Gabriel Oprea, viceprim-ministru, explica joi, de la ora 12.00, la Adevarul Live, daca si cat il mai sustine pe Victor Ponta in fruntea Guvernului

Gabriel Oprea, presedinte UNPR si viceprim-ministru, vine joi de la ora 12. 00 la Adevarul Live unde va raspunde intrebarilor jurnalistilor Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, si Liviu Iolu. Seful UNPR este in acest moment in pozitia din care poate schimba majoritatea in Parlament sau il poate sustine mai departe pe Victor Ponta. continuă pe Adevărul

Sedinta saptamanala de guvern, programata la ora 12.00, a fost amanata cu doua ore si jumatate

Sedinta de guvern, programata miercuri la ora 12. 00, a fost amanata cu doua ore si jumatate, informeaza B1 TV. Membrii cabinetului venisera la Guvern insa au fost anuntati in ultimul moment ca sedinta v.

Culisele intanirii de taina de la Cotroceni: Discutie separata intre Gabriel Oprea si Dan Mihalache, inainte de consultarile referitoare la strategia nationala de aparare (VIDEO)

Seful cancelariei prezidentiale, Dan Mihalache, l-a chemat pe ministrul de interne, Gabriel Oprea, la Cotroceni cu un sfert de ora mai repede decat pe ceilalti delegati care au participat, luni, la consultarile.

Gabriel Oprea, despre functia de premier: Poate sa mi se propuna si functia de imparat. Nu spun ca mi s-a propus asa ceva. Mi s-ar narui toata munca de ani de zile

Vicepremierul Gabriel Oprea a purtat o discutie, luni, cu presedintele Klaus Iohannis, ininte de consultarile de la Palatul Cotroceni, pe tema securitatii nationale. Oprea a declarat, in cadrul unui interviu la.

Vasile Blaga: Am discutat cu Gabriel Oprea despre motiunea de cenzura. Cred ca UNPR va sustine Guvernul

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat miercuri ca a discutat cu presedintele UNPR, Gabriel Oprea, cu privire la motiunea de cenzura si crede ca ca UNPR-ul va sustine Guvernul, scrie Agerpres. Au fost o.

in numele interesului national, Gabriel Oprea lauda DNA-ul care il ancheteaza pe Ponta, dar sustine Guvernul

Prezent la Timisoara pentru intalnirea Organizatiilor Judetene ale UNPR din Regiunea V Vest, vicepremierul Gabriel Oprea, recunoscut ca un aparator al interesului national, a laudat DNA-ul, dar a spus ca sustine Guvernul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )