Libnet.ro
UNICEF

17:30

Gabriel Oprea: Le-am cerut ministrilor sa mi se adreseze cu formula Domnule general, nu vreau confuzii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gabriel Oprea: Le-am cerut ministrilor sa mi se adreseze cu formula Domnule general, nu vreau confuzii

Gabriel Oprea, desemnat premier interimar, a declarat ca le-a solicitat ministrilor, in sedinta de miercuri a Guvernului, sa i se adreseze cu formula Domnule general, explicand ca nu vrea sa creeze confuzii, deoarece postul de prim-ministru. continuă pe Wall-Street Ro

Oprea: Le-am cerut ministrilor sa mi se adreseze cu formula &171;Domnule general &187;

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat ca le-a solicitat ministrilor, in sedinta de miercuri a Guvernului, sa i se adreseze cu formula Domnule general, explicand ca nu vrea sa creeze confuzii, deoarece postul de prim-ministru ii apartine lui Ponta.

Scrisoarea lui Victor Ponta catre Klaus Iohannis a ajuns la Cotroceni: Ponta, care nu isi poate exercita atributiile de premier in urma operatiei la genunchi, il propune pe Gabriel Oprea interimar la sefia Guvernului

Scrisoarea prin care Victor Ponta i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa il desemneze premier interimar pe Gabriel Oprea in perioada in care Ponta nu isi poate exercita atributiile de prim-ministru a ajuns la.

Gabriel Oprea s-a intalnit cu seful SRI si cel al Politiei Romane in prima zi ca premier interimar

Gabriel Oprea a avut in prima zi ca premier interimar scurte intalniri informale cu Eduard Hellvig, seful SRI, si cu Petre Toba, inspectorul general al Politiei Romane, informeaza Mediafax. Gabriel Oprea va avea.

SURSE: Gabriel Oprea a fost respins ca interminar de presedintele Iohannis (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis nu ar fi fost de acord cu numirea lui Gabriel Oprea in functia de premier interimar, potrivit unor surse, informeaza B1 TV. Astfel, presedintele Iohannis l-ar fi respins pe Gabriel Oprea.

Gabriel Oprea: Romania poate intra in acest an in Schengen cu frontierele aeriene

Premierul interimar, Gabriel Oprea, a declarat marti ca Romania poate intra in acest an in spatiul Schengen cu frontierele aeriene. Oprea a precizat ca a purtat discutii cu alti lideri europeni pe tema intrarii R.

Klaus Iohannis a semnat decretul prin care l-a desemnat pe Gabriel Oprea premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni, 22 iunie, decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar, pe perioada imposibilitatii exercitarii atributiilor de prim-ministru de catre domnul Victor-Viorel Ponta, anunta Administratia Prezidentiala. In comunicatul Administratiei Prezidentiale nu este mentionata perioada in care Oprea va ocupa postul de premier interimar. UPDATE: Decretul semnat de Iohannis pentru desemnarea lui Oprea ca prim-ministru interimar, publicat in Monitorul Oficial.

UPDATE: Vicepremierul Gabriel Oprea a plecat de la Cotroceni, dupa o discutie cu Iohannis

UPDATE16:20:Vicepremierul Gabriel Oprea a plecat de la Palatul Cotroceni, dupa o discutie de aproximativ 30 de minute cu presedintele Klaus Iohannis. UPDATE 15:30: Vicepremierul Gabriel Oprea, propus de ca.

Premierul interimar Gabriel Oprea, in Parlament: Guvernul sustine adoptarea strategiei nationale de aparare

Premierul interimar Gabriel Oprea a avut prima iesire publica in Plenul Parlamentului. Oprea a venit in fata parlamentarilor sa sustina Strategia nationala de aparare prezentata ieri de presedintele Klaus.

Discutiile dintre Gabriel Oprea si Klaus Iohannis despre conducerea interimara a Guvernului s-au incheiat

15 Discutiile dintre vicepremierul gabrie Oprea si presedintele Klaus Iohanni, cu privire la conducereainterimara a Guvernului s-au incheiat. Vicepremierul Gabriel Oprea a ajuns, luni dupa-amiaza,.

Gabriel Oprea, mesaj pentru Ziua Drapelului National: Tricolorul a fost martorul devenirii noastre ca stat si ca natiune

Premierul interimar Gabriel Oprea a transmis joi un mesaj de Ziua Drapelului National, spunand ca fiecare roman trebuie sa dovedeasca atasament fata de valorile nationale, mai ales cand provocarile externe.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )