Libnet.ro
UNICEF

18:30

Gabriel Oprea, mesaj pentru Ziua Drapelului National: Tricolorul a fost martorul devenirii noastre ca stat si ca natiune

B1 B1,
Gabriel Oprea, mesaj pentru Ziua Drapelului National: Tricolorul a fost martorul devenirii noastre ca stat si ca natiune

Premierul interimar Gabriel Oprea a transmis joi un mesaj de Ziua Drapelului National, spunand ca fiecare roman trebuie sa dovedeasca atasament fata de valorile nationale, mai ales cand provocarile externe. continuă pe B1

26 iunie: Romania sarbatoreste Ziua Drapelului National

Data de 26 iunie, sarbatorita in Romania drept Ziua Drapelului National, va fi marcata, vineri, in cele mai importante localitati ale tarii.

Circulatie restrictionata de Ziua Drapelului National. Ce strazi vor fi inchise

Circulatia rutiera va fi restrictionata vineri, pe Calea Victoriei, intre strada Dem I. Dobrescu si bulevardul Regina Elisabeta, in timpul ceremoniei organizate in Piata Tricolorului cu ocazia Zilei Drapelului National.

M10, partidul Monicai Macovei: Daca Klaus Iohannis il desemneaza pe Gabriel Oprea, cum ii cere Victor Ponta, inseamna ca au o intelegere oculta

Partidul Monicai Macovei, M10, a transmis un mesaj, pe site-ul oficial, spunand ca daca presedintele Klaus Iohannis il desemneaza pe Gabriel Oprea la conducerea interimara a Guvernului, cum ii cere premierul.

Klaus Iohannis a semnat decretul prin care l-a desemnat pe Gabriel Oprea premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni, 22 iunie, decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar, pe perioada imposibilitatii exercitarii atributiilor de prim-ministru de catre domnul Victor-Viorel Ponta, anunta Administratia Prezidentiala. In comunicatul Administratiei Prezidentiale nu este mentionata perioada in care Oprea va ocupa postul de premier interimar. UPDATE: Decretul semnat de Iohannis pentru desemnarea lui Oprea ca prim-ministru interimar, publicat in Monitorul Oficial.

Cum l-a caracterizat Gabriel Oprea pe MRU cu o seara inainte de nominalizare la SIE. UNPR, cheia numirii lui MRU

Mihai Razvan Ungureanu a fost propus de presedintele Iohannis pentru sefia SIE, insa nu va trece de votul Parlamentului fara voturile UNPR, in conditiile in care PSD a anuntat deja ca va vota impotriva. Marti seara, la Realitatea TV, liderul UNPR, Gabriel Oprea, spunea ca il va sprijini pe omul ales de Iohannis sa conduca SIE, indiferent de numele sau.

Gabriel Oprea: Romania poate intra in acest an in Schengen cu frontierele aeriene

Premierul interimar, Gabriel Oprea, a declarat marti ca Romania poate intra in acest an in spatiul Schengen cu frontierele aeriene. Oprea a precizat ca a purtat discutii cu alti lideri europeni pe tema intrarii R.

Gabriel Oprea: Sustin sefii Parchetelor pentru un nou mandat

Prim-ministrul interimar al Romaniei, Gabriel Oprea, a declarat, marti seara, intr-o emisiune la Realitatea TV, ca sustine continuarea mandatelor actualilor sefi ai Parchetelor, referindu-se in special la Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, si la Tiberiu Nitu, procuror general al Romaniei.

Premierul interimar Gabriel Oprea afirma ca va conduce Guvernul ca la armata

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat ca intentioneaza sa conduca Guvernul ca la armata, cu mai putine subiecte politice si cu emiterea mai rapida a avizelor pentru acte normative.

Blaga, despre Gabriel Oprea: indeplineste conditiile de premier interimar pentru 45 zile. Dupa, NU AVEM GUVERN

Vasile Blaga, cpresedintele PNL a declarat, marti, ca Gabriel Oprea indeplineste conditiile de a fi premier interimar, dar, potrivit Constitutiei, va fi pe o perioada de 45 de zile, dupa care nu mai exista guvern.

Gabriel Oprea s-a intalnit cu seful SRI si cel al Politiei Romane in prima zi ca premier interimar

Gabriel Oprea a avut in prima zi ca premier interimar scurte intalniri informale cu Eduard Hellvig, seful SRI, si cu Petre Toba, inspectorul general al Politiei Romane, informeaza Mediafax. Gabriel Oprea va avea.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1976 seconds )