Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea a depus juramantul pentru Primaria Capitalei: Daca vrei sa se faca ceva, vorbeste cu o femeie. Vorbiti cu mine! (VIDEO)

B1 B1,
Gabriela Firea a depus juramantul pentru Primaria Capitalei: Daca vrei sa se faca ceva, vorbeste cu o femeie. Vorbiti cu mine! (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul ales al Capitalei, a depus joi juramantul de onoare, avand in vedere noua functie a acesteia. Juramantul a fost depus in fata mai multor persoane, printre care. continuă pe B1

Gabriela Firea si-a depus juramantul pentru Primaria Capitalei: Daca vrei sa se faca ceva, vorbeste cu o femeie. Vorbiti cu mine! (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul ales al Capitalei, a depus joi juramantul de onoare, avand in vedere noua functie a acesteia. Juramantul a fost depus in fata mai multor persoane, printre care.

Gabriela Firea a depus juramantul pentru functia de primar: Cine nu ramane alaturi de mine, luni, astept demisia de onoare

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, a depus juramantul de investitura joi. Azi este o zi importanta pentru noi toti. Va garantez ca suntem la un moment T0. De aici, Bucurestiului.

Gabriela Firea, nerabdatoare sa rezolve urgentele Capitalei

Primarul general ales al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca luni se va intalni cu primarii de sector pentru a analiza proiectele urgente.

Ilie Bolojan, secretatul general al PNL, a depus juramantul pentru al treilea mandat de primar al orasului Oradea

In cadrul sedintei de constituire a noului Consiliu Local al Municipiului Oradea, care a avut loc azi, 22 iunie 2016, Ilie Bolojan a depus juramantul pentru un nou mandat de primar, obtinut prin votul la alegerile locale din 5 iunie 2016.

FOTO VIDEO Ilie Bolojan, secretatul general al PNL, a depus juramantul pentru al treilea mandat de primar al orasului Oradea

In cadrul sedintei de constituire a noului Consiliu Local al Municipiului Oradea, care a avut loc azi, 22 iunie 2016, Ilie Bolojan a depus juramantul pentru un nou mandat de primar, obtinut prin votul la alegerile locale din 5 iunie 2016.

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, depune joi juramantul

Gabriela Firea depune juramantul pentru functia de primar general, joi, la ora 19:00, la Teatrul Excelsior. Firea a fost aleasa primar General al Capitalei la scrutinul din 5 iunie cu 246. 553 de voturi,.

Gabriela Firea, aleasa primar general al Capitalei, si-a depus demisia din Parlament

Senatorul Gabriela Firea, aleasa primar general al Capitalei, si-a depus demisia din Parlament, miercuri, la Biroul permanent al Senatului, a precizat Andrei Alexandru, purtatorul de cuvant al presedintelui.

Primarul Botosaniul a fost invenstit in functie. Catalin Flutur a preluat mandatul si a depus juramantul, pentru al treilea mandat de edil al municipiului

Primarul municipiului Botosani, Catalin Flutur a fost investit in functie si a depus juramantul in fata noului Consiliu Local. Liberalul botosanean va colabora cu doi viceprimari PSD. Este al treilea mandat al lui Flutur ca primar al Botosaniului.

Primarul Ion Lungu a depus juramantul pentru al patrulea mandat consecutiv, in prezenta iPS Pimen. Harsovschi si Andronache, alesi viceprimari ai Sucevei

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a depus miercuri juramantul pentru cel de-al patrulea mandat consecutiv in fruntea Primariei Suceava, in cadrul sedintei de constituire a noului Consiliu Local. La sedinta a fost prezent si iPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei si Radautilor.

Gabriela Firea depune juramantul de investitura. Ce planuri are noul Primar General

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, depune juramantul de investitura joi. Firea a explicat, intr-o interventie in emisiunea 100 de minute, care sunt prioritatile ei in primele.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )