Libnet.ro
UNICEF

19:00

Gabriela Firea, despre operatia care i-a schimbat viata: Sunt mult mai bine acum. Probabil ca trebuie sa avem momente de cumpana ca sa devenim mai intelepti

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, despre operatia care i-a schimbat viata: Sunt mult mai bine acum. Probabil ca trebuie sa avem momente de cumpana ca sa devenim mai intelepti

Gabriela Firea a acodat in exclusivitate, pentru Antena 3, primul interviu dupa problemele de sanatate pe care le-a intampinat. Primarul General al Captialei a dezvaluit toate detaliile despre. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, despre relatia cu Liviu Dragnea: Am primit mesaj de la el cand eram in spital. Am vorbit la telefon despre proiecte

Gabriela Firea a vorbit la emisiunea 100 de minute despre relatia pe care o are acum cu Liviu Dragnea. Unii se gandeau ca data fiind interventia dificila pe care am avut-o nu ma voi mai intoarce la.

Gabriela Firea, despre relatia cu Dragnea: Acum e important sa reinnodam dialogul in primul rand institutional

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri, la Antena 3, referitor la relatia dintre ea si liderul PSD Liviu Dragnea, ca este important, pentru Bucuresti, sa reinnoade dialogul institutional, precizand insa ca nu se poate sterge cu buretele tot ce s-a intamplat.

Gabriela Firea: Am ajuns in stare critica la spital. Astept programarea pentru operatia finala

Gabriela Firea a avut prima aparitie la emisiunea 100 de minute, dupa problemele de sanatate. Primarul General al Capitalei spune ca asteapta sa fie programata pentru o noua operatie dupa sarbatoarea.

Gabriela Firea: ii vom chema in instanta pe toti cei care dezinformeaza despre Primaria Capitalei (VIDEO)

Primarul general Gabriela Firea a declarat, marti, ca, prin atacurile virulente venite din pareta opozantilor sai,se doreste stirbirea prestigiului institutiei pe care o conduce. Gabriela Firea anunta.

Firea, despre Dragnea: Nu putem sterge cu buretele tot ce s-a intamplat, dar e important pentru Bucuresti sa reinnodam dialogul institutional

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, la Antena 3, ca nu se poate sterge cu buretele tot ce s-a intamplat in ultimele luni in relatia dintre ea si liderul PSD, Liviu Dragnea, dar ca este important pentru Bucuresti sa reinnoade dialogul institutional.

Gabriela Firea a anuntat ca s-a impacat cu Liviu Dragnea

Gabriela Firea a anuntat ca s-a impacat cu liderul PSD Liviu Dragnea si ca este nevoita sa lase la o parte orgoliile politice pentru a rezolva problemele de la Primaria Capitalei. De asemenea,Gabriela Firea.

Bugetul Capitalei pe 2019 a fost votat. Gabriela Firea: Suntem intr-un an mai dificil din punct de vedere financiar

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat, marti, bugetul pentru anul 2019. Primarul general, Gabriela Firea, a declarat ca este un an mai dificil, pentru ca Primaria Capitalei depinde de fondurile de la bugetul de stat, intrucat este singura unitate administrativ-teritoriala care nu incaseaza taxe si impozite.

Gabriela Firea: Ministerul Finantelor a redus la 180 - 200 mil. euro bugetul alocat Primariei Generale, nici macar jumatate din necesar

Primarul Capitalei, Gabriela Firea,a declarat marti, in cadrul sedintei Consiliului General al Bucurestiului, ca in acest an, Primariei i-a fost alocat un buget injumatatit comparativ cu cel alocat de Ministerul Finantelor Publice in anii trecuti, de 180-200 milioane de lei, transmite Mediafax.

Gabriela Firea, dezbatere cruciala pe bugetul Capitalei

Gabriela Firea, primarul general al capitalei Bucuresti a discutat,marti, in cadrul unei sedinte de consiliu la Primaria Capitalei, cu privire la bugetul Capitalei. Fireste ca ne-am fi.

Adevarul despre operatia de micsorare a stomacului. Cat de sanatoasa este

Conform statisticilor furnizate de Organizatia Mondiala a Sanatatii, obezitatea este flagelul numarul 1 care afecteaza astazi aproape 700 de milioane de persoane. De altfel, se considera ca epidemia de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )