Libnet.ro
UNICEF

09:31

Gabriela Firea: Liviu Dragnea nu este regele Romaniei si patronul bugetului tarii. Nu inteleg de ce acceptam ca un lider politic, care vrea sa se razbune cu pixul in mana, decide soarta romanilor (VIDEO)

B1 B1,
Gabriela Firea: Liviu Dragnea nu este regele Romaniei si patronul bugetului tarii. Nu inteleg de ce acceptam ca un lider politic, care vrea sa se razbune cu pixul in mana, decide soarta romanilor (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a lansat noi critici dure la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, pe tema bugetului. Edilul general l-a acuzat joi dimineata pe Dragnea ca incalca Constitutia prin faptul ca, i. continuă pe B1

Gabriela Firea - Liviu Dragnea. Razboiul intra in fata citatelor celebre

Gabriela Firea a rabufnit duminica dupa iesirea publica a lui Liviu Dragnea pe tema bugetului Capitalei. Este prea multa minciuna, prea multa manipulare. Bugetul Bucurestiului nu s-a diminuat, din contra.

GABRIELA FIREA: Liviu Dragnea, fii barbat, nu fugi

Primarul Gabriela Firea ii transmite un nou mesaj lui Liviu Dragnea, spunandu-i sa fie barbat si sa vina la o dezbatere cu ea la orice televiziune, in direct.

Firea il desfiinteaza pe Dragnea: Lider politic care vrea sa se razbune cu pixul in mana. Nu este regele Romaniei si patronul tarii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, incinge razboiul cu Liviu Dragnea, despre care spune ca nu este regele Romaniei si patronul tarii si pe care il numeste un lider politic care vrea sa se razbune cu pixul in mana.

Firea il desfiinteaza pe Dragnea: Lider politic care vrea sa se razbune cu pixul in mana. Nu este regele Romaniei si patronul bugetului tarii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, incinge razboiul cu Liviu Dragnea, despre care spune ca nu este regele Romaniei si patronul bugetului tarii si pe care il numeste un lider politic care vrea sa se razbune cu pixul in mana.

Gabriela Firea, nou atac la adresa lui Liviu Dragnea: Chiar si daca va candida la Teleorman, voi merge dupa el si ma voi inscrie

Primarul Capitalei a lansat, miercuri, un nou atac la adresa liderului PSD Liviu Dragnea si a precizat ca informatiile lanate in spatiul public privind o posibila candidatura a sa la alegerile prezidentiale din.

PSD Teleorman anunta o noua lovitura pe plan international a lui Liviu Dragnea. Ce este, de fapt, Micul dejun cu rugaciune la care a fost invitat si liderul PSD

PSD Teleoman anunta pe Facebook ca Liviu Dragnea da o noua lovitura pe plan international, fiind invitat la a 67-a editie a Micului dejun cu rugaciune, care se organizeaza la Washington. in realitatea insa, evenimentul nu are o importanta strategica deosebita, iar lovitura este ca seful PSD este unul dintre cei 3. 500 de invitati din 140 de tari.

Gabriela Firea, noi atacuri la adresa sefului PSD: Efecte adverse ale vitaminei D(ragnea) - cu 25% mai putini bani pentru transportul public in Bucuresti!

Gabriela Firea, noi atacuri la adresa lui Liviu Dragnea. Dupa ce luni l-a provocat pe seful PSD sa vina la o dezbatere televizata cu cifrele pe masa, marti, edilul Capitalei l-a acuzat pe presedintele.

Gabriela Firea: il invit pe Dragnea sa declansam un referendum, sa decida bucurestenii cum trebuie cheltuiti banii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, il invita pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, sa declanseze un referendum pentru ca bucurestenii sa decida cum trebuie alocat bugetul local. Poate vrea sa.

Liviu Dragnea, invitat in SUA, la un eveniment la care va fi prezent si Donald Trump

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este invitat la cea de-a 67-a editie a Micului Dejun cu Rugaciune Nationala, organizat la Washington, pe 7 februarie, informeaza Stiripesurse. ro. La acest eveniment va fi prezen.

UPDATE Firea: Dragnea nu este nici regele Romniei, nici patronul bugetului tarii. Nu nteleg de ce acceptam cu totii ca un lider politic sa mparta banii pe interese oculte

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a lansat joi un nou atac la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, legat de modul in care este impartit bugetul catre administratiile locale. Nu sunt banii domnului Dragnea, el nu este regele Romaniei si nici patronul bugetului tarii, a afirmat Gabriela Firea, nemultumita ca Primariei Capitalei ii va fi taiat din buget 25%, adica 180 de milioane de euro. La finalul discutiilor din aceasta dimineata de la Ministerul Finantelor, Firea a spus ca ministrul Teodorovici a fost inflexibil privind cerintele primarilor si ca decizia era deja luata, iar intalnirea cu edilii a fost o regie pusa la cale de Dragnea si aplicata de Teodorovici.

ştiri de la B1

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )