Libnet.ro
UNICEF

21:15

Gabriela Firea si-a inchis contul de Facebook, dar a uitat de cel de Twitter. Avalansa de comentarii negative la postarile sale

România Liberă România Liberă,
Gabriela Firea si-a inchis contul de Facebook, dar a uitat de cel de Twitter. Avalansa de comentarii negative la postarile sale

Dupa ce s-a confruntat cu o avalansa de comentarii negative in urma unei postari prin care indemna la semnarea unei petitii de sustinere a Guvernului Grindeanu, primarul general Gabriela Firea si-a inchis contul de Facebook . continuă pe România Liberă

SUPARATA FOC! Gabriela Firea si-a inchis contul de Facebook (FOTO)

Gabriela Firea, Primarul general al Capitalei, si-a inchis contul de Facebook. Ultima postare a acesteia se referea la o petitie pentru sustinerea Guvernului Grindeanu, petitie care nu se bucura de vreun prea.

Gabriela Firea: Ne-am saturat de tehnocrati si manipularile lor. PSD a lansat o petitie Sustinem Guvernul Grindeanu

O petitie online denumita Sustinem Guvernul Grindeanu a fost lansata de catre PSD si a strans peste 10. 000 de semnaturi. Unul dintre semnatari este Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, care a si distribuit-o pe Facebook cu un mesaj anti-tehnocrati.

Gabriela Firea: 95% dintre cei care protesteaza nu au citit textul OUG privind codurile

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat ca exista un studiu conform caruia 95%dintre cei care protesteaza impotriva OUG 13/2017 prin care au fost modificate Codul Penal si Codul de.

Gabriela Firea spune ca 95% din protestatari nu au citit Ordonanta 13

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a precizat vineri ca 95% dintre oamenii prezenti in Piata Victoriei nu au citit textul ordonantei pentru care cer abrogarea, conform Antena 3.

Pe Gabriela Firea o lasa nervii din cauza protestelor

Prim-vicepresedintele PNL, Cristian Busoi, sustine ca declaratia Gabriele Firea, potrivita careia 95% dintre cei care protesteaza in stada nu au citit ordonanta despre codurile penale, este tipica pentru un pesedist pe care l-au lasat nervii si nu face decat sa toarne gaz pe foc intr-un context social deja foarte tensionat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )