Libnet.ro
UNICEF

12:00

Pe Gabriela Firea o lasa nervii din cauza protestelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pe Gabriela Firea o lasa nervii din cauza protestelor

Prim-vicepresedintele PNL, Cristian Busoi, sustine ca declaratia Gabriele Firea, potrivita careia 95% dintre cei care protesteaza in stada nu au citit ordonanta despre codurile penale, este tipica pentru un pesedist pe care l-au lasat nervii si nu face decat sa toarne gaz pe foc intr-un context social deja foarte tensionat. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Firea spune ca 95% din protestatari nu au citit Ordonanta 13

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a precizat vineri ca 95% dintre oamenii prezenti in Piata Victoriei nu au citit textul ordonantei pentru care cer abrogarea, conform Antena 3.

SUPARATA FOC! Gabriela Firea si-a inchis contul de Facebook (FOTO)

Gabriela Firea, Primarul general al Capitalei, si-a inchis contul de Facebook. Ultima postare a acesteia se referea la o petitie pentru sustinerea Guvernului Grindeanu, petitie care nu se bucura de vreun prea.

Gabriela Firea si-a inchis contul de Facebook, dar a uitat de cel de Twitter. Avalansa de comentarii negative la postarile sale

Dupa ce s-a confruntat cu o avalansa de comentarii negative in urma unei postari prin care indemna la semnarea unei petitii de sustinere a Guvernului Grindeanu, primarul general Gabriela Firea si-a inchis contul de Facebook .

Gabriela Firea: 95% dintre cei care protesteaza nu au citit textul OUG privind codurile

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat ca exista un studiu conform caruia 95%dintre cei care protesteaza impotriva OUG 13/2017 prin care au fost modificate Codul Penal si Codul de.

Gabriela Firea: Ne-am saturat de tehnocrati si manipularile lor. PSD a lansat o petitie Sustinem Guvernul Grindeanu

O petitie online denumita Sustinem Guvernul Grindeanu a fost lansata de catre PSD si a strans peste 10. 000 de semnaturi. Unul dintre semnatari este Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, care a si distribuit-o pe Facebook cu un mesaj anti-tehnocrati.

Ivanka Trump, PROBLEME in afaceri din cauza tatalui ei! Lanturile de magazine REFUZA sa ii mai vanda PRODUSELE

Ivanka Trump este o victima colaterala a masurilor luate de tatal ei, presedintele american Donald Trump. Afacerile in care este implicata au avut de suferit din cauza deciziilor luate de presedintele SUA.

Romania ar putea sa fie amendata de Curtea Europeana de Justitie din cauza gropilor de gunoi neconforme

Romania ar putea sa fie amendata cu suma de 124. 000 de euro pe zi din cauza faptului ca autoritatile nu au reusit sa inchida depozitele municipale de deseuri neconforme.

Ce DECIZIE a luat Sorin Grindeanu in urma incidentelor violente din timpul protestelor: Situatia a DEGENERAT

Sorin Grindeanu, premierul Romaniei, a transmis un mesaj dupa protestele de amploare din Bucuresti care s-au transformat in lupte de strada cu jandarmii. Grindeanu a luat decizia de a-i indemna la ca.

Dragnea vorbeste despre o eventuala abrogare a ordonantei: Nu putem asista la sfaramarea Romaniei din cauza iresponsabilitatii lui Iohannis. Ne confruntam cu o masina de dezinformare incredibila

Liviu Dragnea a declarat, din nou, ca face fata tot mai greu presiunii din teritoriu pentru a organiza o contramanifestatie a PSD, la care sa participe un milion de persoane. Pot spune ca membrii si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )